Minora care şi-a înscenat răpirea şi abuzul de viol scapă doar cu consiliere psihologică

În jurul orei 11,00, fratele mai mare al fetei a anunțat pe apelul unic de urgență 112 că sora sa nu a mai ajuns la școală. Din surse neoficiale, chiar minora l-ar fi sunat să îi spună că a fost agresată. Cristina a apucat să identifice locaţa şi i-a povestit fratelui său că se află în benzinăria de la ieșirea din Reșița. Imediat, la fața locului s-a deplasat o ambulanță. „Fata a fost preluată dintr-o stație de benzină, agitată. Foarte greu s-a putut comunica cu ea”, a declarat Florin Filca, medic pe Ambulanță. Tânăra le-a povestit doctorilor care au preluat-o că a fost pur și simplu ridicată de o mașină în timp ce mergea spre școală. Potrivit celor spuse de fata școcată, în autoturism se aflau mai mulți indivizi. Astfel că, înloc să mai ajungă la cursuri, minora a ajuns, fără voia ei, la una dintre ieșirile din oraș, după care a fost abandonată.

Psihologii școlari sunt în alertă„Am primit un apel pe telefonul copilului la 983, din partea Spitalului Județean, potrivit căruia o minoră ar fi fost abuzată sexual. Am venit aici imediat. Minora se afla în stare de șoc. Deocamdată nu avem mai multe detalii, dar urmează să demarăm o amplă acțiune de cercetare”, a declarat psihologul Andreea Gapsus. Direcțiunea Liceului „Diaconovici-Tietz” regretă evenimentul și spune că totul s-a petrecut în afara incintei liceului. „Nu știu prea multe detalii în momentul de față. Se fac cercetări. E regretabil că s-a întâmplat un astfel de incident unui copil care trece acum printr-o traumă”, a declarat Florica Molnar, directorul liceului.

Scenariu diabolic  Polițiștii au distrus ipoteza fetei care a declarat că a fost răpită și abuzată sexual. Minora în vârstă de 12 ani nu a fost victima nici unei agresiuni.La examinarea iniţială medico-legală a rezultat că fata nu prezintă urme de violenţă, poliţiştii insistând pe ipoteza că această a inventat întreaga poveste. "În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, în prezenţa unui reprezentant al familiei şi doi asistenţi sociali minora a recunoscut că întreaga poveste a fost „regizată”, scopul fiind atragerea atenţiei părinţilor în vederea schimbării comportamentului faţă de ea", a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 VEZI GALERIE FOTO PE ADEVĂRUL REŞIŢA

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg