Minore obligate să facă sex de 30 de ori pe zi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Minore de 14 ani din România sunt obligate să se prostitueze în Marea Britanie. Poliţia britanică a primit informaţii că tinerele sunt obligate să întreţină şi câte 30 de contacte sexuale pe zi într-un cartier din capitala Scoţiei, Glasgow. Bordelurile au fost deschise în ultimele şase luni, iar poliţia şi-a sporit efectivele în zonă pentru a combate infracţionalitatea.

„Este absolut îngrozitor. Fete de 14-15 ani din România sunt obligate să întreţină şi câte 30 de contacte sexuale pe zi. Sunt aduse în Glasgow din România de bărbaţi care se prezintă ca rudele lor, dar apoi le obligă se se prostitueze", a declarat unul dintre informatorii poliţiei britanice, citat de publicaţia News of the World.

Sursele poliţiei spun că fetele se prostiuează în şase bordeluri din cartierul Govanhill, care aparţin unui român poreclit „domnul Bigs".

Autorităţile estimează că sunt câteva zeci de fete în această situaţie şi au mărit numărul de poliţişti din zonă pentru a identifica locurile unde sunt ţinute minorele.

De altfel cartierul este recunoscut ca unul periculos în capitala Scoţiei, în zonă locuind 14.000 de imigranţi veniţi în general din estul Europei.

„De la deschiderea bordelurilor în zonă a crescut numărul de infracţiuni, iar poliţia chiar a deschis un un birou mobil. Poliţia va încerca să-i găsească şi pe proprietarii care au închiriat imobilele interlopilor care le-au transformat în bordeluri. Sper să-i identifice cât mai repede pe cei implicaţi în această reţea de trafic de carne vie pentru că este îngrozitor ce li se întâmplă acestor fete", a declarat acelaşi informator al poliţiei.

În urmă cu două luni o altă reţea de traficanţi de carne vie care aducea tinere din România şi le obliga să se prostitueze a fost descoperită în Spania.

Printre româncele salvate la sfârşitul lunii iunie de poliţia din Barcelona se aflau şi două minore.

Tinerele erau aduse în Spania cu promisiuni de angajare, dar odată ajunse acolo erau obligate să se prostitueze în contul unei datorii fictive de 3000 de euro către traficanţi, şi ei tot români.

Românii, consideraţi cei mai periculoşi imigranţi din zonă

Românii sunt recunoscuţi în cartierul Govanhill din Glasgow ca fiind foarte agresivi şi cu un comportament antisocial.

În cartierul Govanhill din Glasgow trăiesc 14.000 de emigranţi

simeon stalpnicul png

Conform poliţiei acţiunile lor variază de la mica infracţionalitate stradală, cerşit lângă un foc aprins în stradă sau melodii cântate la ore târzii până la crime sinistre.

Bărbaţii români vin prin cârciumile din zonă şi încearcă să-i atragă pe petrecăreţi afară promiţându-le sex ieftin, dar când aceştia ajung în stradă sunt jefuiţi.

Luna trecută o tânără de 22 de ani a fost violată de trei bărbaţi care încă nu au fost prinşi, dar despre care cei din zonă cred că ar fi români.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net