Minune, armele la control!

simeon stalpnicul png

Ghinioanele se ţin lanţ de Adi Minune. Solistul s-a trezit, ieri, pentru a doua zi consecutiv cu Poliţia la uşă. De data aceasta, poliţiştii l-au vizat pe el, nu pe hoţii care l-au „vizitat", după ce manelistul s-a lăudat că deţine arme în casa de la Ştefăneşti.

„Dacă eram acasă ar fi ieşit urât, pentru că aveam armele în rastel în dressing". Asta a declarat, supărat, Adi Minune, în ziua în care trei „mascaţi" i-au intrat în casa în care dormeau liniştiţi toţi membrii familiei sale.

     Mai citeşte:         Adi Minune, amendat pentru că a schimbat locul în care îşi ţinea armele         Jaf în lumea mondenă! Adrian Minune a fost prădat!         Adi Minune, mic dar al naibii în trafic         Adi Minune, cel mai bogat sau cel mai sărac manelist?         Minune, de ce ţi-ai ascuns skijet-ul?       

Click! v-a prezentat ieri cum a fost jefuit Adi Minune. Poliţiştii încearcă acum să întocmească o listă de suspecţi pentru a da de urma celor care i-au furat o geantă cu acte şi bijuterii din aur evaluate la 20 de milioane de lei

simeon stalpnicul png

Pentru că vorbele sale au ajuns la urechile poliţiştilor, aceştia s-au gândit că ar fi mai bine să vadă ce arme are şi în ce condiţii le ţine manelistul.

Aşa că au bătut, din nou, ieri, la uşa lui, şi au aflat că cele două arme de vânătoare şi una de tir erau închise, legal, în rastel.

Din păcate pentru Adi Minune, poliţiştii au constatat că acesta nu anunţase Poliţia că a mutat armele de la Bucureşti la locuinţa din Ştefăneşti, în termenul legal de zece zile.

El s-a ales cu o amendă de 500 de lei şi cu încurajările cu privire la ancheta care îi vizează pe hoţi.

Maneliştii, magnet pentru hoţi

1 mai 2007. Manelistul Nicolae Guţă a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost jefuit chiar pe 1 Mai, în propria locuinţă din Bucureşti, de un angajat care îl ajuta la treburile gospodăreşti.

Ionuţ Gabriel Ferenţ, un vrâncean de 18 ani, din Adjud, a profitat de neatenţia manelistului care îşi întreţinea musafirii şi a furat banii chiar din geanta soţiei cântăreţului, apoi a fugit.

Poliţiştii vrânceni l-au prins pe hoţ, dar au recuperat doar 9.000 de lei din sumă.

5 februarie 2009. Sorinel Puştiu a fost înjunghiat şi jefuit în Capitală. Incidentul a avut loc în jurul orei 19.00, în incinta unui hipermarket din zona Grozăveşti.

Cântăreţul a fost atacat de un bărbat, în timp ce voia să plece din magazin. Agresorul i-a furat şi telefonul mobil.

De obicei, manelistul umbla însoţit de bodyguarzi, însă, de această dată, era doar cu un prieten, care nu a mai apucat să intervină.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg