Miracol! Trăieşte după ce a zburat 5 ore pe roata avionului

Ultima actualizare:

    Băiatul a primit  îngrijiri medicale  după zborul ce putea  să-l coste viaţa
Băiatul a primit îngrijiri medicale după zborul ce putea să-l coste viaţa

Incredibil! Un băiat de 16 ani a călătorit 5 ore şi jumătate ascuns în trenul de aterizare al unui avion, din California până în Hawaii. A rezistat eroic la temperatura de -62 grade, la 11.000 metri altitudine.

Adolescentul din Santa Clara, California, a avut parte duminică de o experienţă mai ceva ca în filme. După ce s-a certat cu părinţii, el a fugit de acasă şi a luat hotărârea să plece în lume. A sărit gardul aeroportului din San Jose şi a reuşit să se furişeze în trenul de aterizare al avionului care urma să plece spre Hawaii. În timpul zborului peste Pacific, băiatul şi-a pierdut conştienţa.

S-a ascuns în locaşul unei roţi din trenul de aterizare

simeon stalpnicul png

A leşinat, fiindcă la altitudinea de 11 mii de metri plămânii nu mai pot funcţiona normal. "Este o adevărată minune de Paşte că a supravieţuit. Putea să cadă în ocean sau să moară îngheţat", au spus autorităţile de la aeroportul de destinaţie, din Hawaii, care l-au descoperit rătăcind, năucit, în jurul aeronavei. Băiatul şi-a revenit miraculos în simţiri după aterizare. El nu a fost arestat pentru "bravura" sa, dar a fost predat serviciilor pentru ocrotirea minorilor, după ce medicii i-au oferit îngrijiri.

Un român a zburat în trenul de aterizare de la Viena la Londra

În 2010, românul Andrei Culea, de 20 de ani, a zburat 1.288 de kilometri în trenul de aterizare al unui avion, de la Viena la Londra. Norocul lui a fost că aeronava, care aparţinea familiei regale din Dubai, a fost pilotată la o altitudine mai mică decât cea normală, din cauza unei furtuni. Şi-a riscat viaţa în căutarea unui loc de muncă în construcţii în capitala britanică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net