Mircea Badea, despre filmarea în care Emil Boc apare dezbrăcat: «Un cretin îl filmase în vestiar»

CLIIMA20101108 0060 1 jpeg
Simpaticul realizator Mircea Badea se antrenează de o săptămână pentru protestul de mâine

Filmarea în care fostul premier Emil Boc apare dezbrăcat, în vestiarul unei săli de fitness, este subiect de dezbateri pe blogurile jurnalistilir şi nu numai.

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "În gura presei" este intrigat de faptul că anumiţi reprezentanţi ai lumii politice, cum este Crin Antonescu, au ţinut să-şi spună părerea vis-a-vis de înregistrarea în care Emil Boc se află gol într-un vestiar.

Mai mult, Badea mărturiseşte pe blogul personal că difuzarea filmuleţului la postul Antena 1 l-a făcut să-şi dea seama că "se poate mai rău" în ceea ce priveşte televiziunea.

«Un cretin îl filmase pe Boc în vestiar, la sala de sport, când se schimba. Da, avea buci. În bucla. Multe. Buci, buci, buci.De fiecare dată când venea vorba despre televiziune şi despre presă şi auzeam pe cate un sceptic zicând “Nu se poate mai rău!”, eu gândeam pozitiv: "Ba se poate". Următorul pas după această nouă ştachetă ar fi sa vedem la televizor, în bucla, nişte buci ale curului în exercitiul functiunii, recte “vedeta” cacand.P.S. Spuneti-mi, va rog, ca nu e adevarat ce tocmai am citit. Crin Antonescu n-a intrat in direct la “Bucile curului show”, indiferent ce a spus. Ba da, a intrat», a scris Mircea Badea pe pagina personală.

Citeşte şi:

ŞOC! Cel mai mare scandal din politică din ultimii 20 de ani?! Emil Boc, filmat în fundul gol!

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg