Mircea Badea: "Îl urăsc pe Boc!"

simeon stalpnicul png

Amendat de CNA după ce l-a ameninţat pe Boc, în cadrul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a ţinut să-şi reafirme, joi seară, punctul de vedere în ceea ce-l priveşte pe premierul României.

"Deci dacă o să am ocazia să-i fac rău lui Boc, primul ministru al României, o să-i fac rău! Care este problema? Cu ce contravine această chestiune legii? Îl urăsc pe Boc! Dacă o să am posibilitatea să-i fac rău, de ce nu pot să spun asta? CNA identifică a face rău, cu bătaia. Ei cred că erau ăia de luau şuturi în fund în curtea şcolii, de-i puneau ăia să sară la castană. În lumea celor care au percepţiile mai elevate, răul poate îmbrăca multe faţete", a subliniat reaizatorul emisiunii "În gura presei".

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să amendeze cu 20.000 de lei postul Antena 3. Contactat de Mediafax, Mihai Gâdea a spus că amenda aplicată de CNA este încă o dovadă că membrii Consiliului sunt numiţi în respectiva instituţie "să facă jocuri politice".

"Îi vom da în judecată şi luăm în calcul să facem plângere penală împotriva celor care au votat această nouă amendă, pentru abuz în serviciu", a spus Mihai Gâdea.

simeon stalpnicul png

În ceea ce priveşte faptul că Mircea Badea l-ar fi ameninţat pe premierul Emil Boc în emisiunea sa, spunând că îi va face rău, dacă va avea posibilitatea, Mihai Gâdea consideră că respectivele afirmaţii sunt "opiniile personale" ale realizatorului emisiunii "În gura presei".

"Dacă Emil Boc s-ar fi simţit lezat, l-ar fi putut acţiona în judecată pe Mircea Badea", a afirmat Mihai Gâdea, precizând că îi este "limpede" că deciziile CNA "sunt presiuni împotriva libertăţii de exprimare".

Amendat de CNA pentru insulte, Badea acuză: «O căcănărie!»

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg