Mircea Badea speră ca Udrea să devină ceea ce-şi dorea în copilărie - VIDEO


    Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a declarat că-şi doreşte ca doamna Udrea să devină ceea ce şi-a dorit în copilărie, adică vânzătoare de sandvişuri.

Invitată la o emisiune de divertisment, Elena Udrea a declarat că şi-ar fi dorit să vândă sandvişuri."Mie mi-ar fi plăcut, dar nu-mi aduc aminte dacă am avut acest gând, să mă fac vânzătoare la un magazin de sandvişuri", a spus Elena Udrea în timpul unei emisiuni difuzate la ProTV.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi :

Elena Udrea, ministrul "Şantierelor", îşi dorea să vândă sandvişuri - VIDEO

Mircea Badea a ironizat declaraţiile doamnei Udrea şi a declarat că-şi doreşte ca visul ministrului să devină realitate. El a explicat şi cum va învăţa lumea să se refere la Elena Udrea ca la „ministrul şantierelor”, şi nu al "turismului".

"Avem o dezvăluire şoc, şoc! O dezvăluire: Doamna Udrea a declarat: Mi-ar fi plăcut să mă fac vânzătoare la un magazin de sandvişuri. Superb! Vezi, vezi, uneori dorinţele nu se îndeplinesc, deşi eu sper ca la un moment dat în această viaţă să i se îndeplinească şi să revină la ceea ce şi-a dorit în copilărie şi să vândă la un magazin sandvişuri. Până una alta, uitându-mă la imaginile cu dânsa, le mănâncă, tată!", a declarat Mircea Badea.Vezi video:

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg