Mircea Sandu s-a operat de cancer

7 decembrie 2009

Oamenii din fotbalul românesc sunt alături de Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, care luni dimineaţă a suferit o intervenţie chirurgicală foarte grea.

Operaţia a avut loc la o clinică particulară din Nisa şi a durat puţin peste două ore.

Şeful de la Casa Fotbalului continuă lupta cu boala necruţătoare care l-a atins. "Naşu" a aflat în această vară că suferă de cancer, iar în luna august s-a programat la operaţie, la una dintre cele mai renumite clinici oncologice din lume.

Pentru asta, Mircea Sandu a plecat în urmă cu patru zile în Franţa, la Nisa, unde a fost pregătit de medici pentru operaţie. Ieri, acesta a fost supus intervenţiei chirurgicale, care a durat puţin peste două ore.

Starea de sănătatea a preşedintelui FRF este una bună, operaţia fiind una reuşită, iar medicii de la Nisa spun că sunt şanse mari ca boala să poată fi oprită definitiv, Mircea Sandu având norocul de a fi descoperit într-o fază incipientă existenţa tumorii.

Lise a stat tot timpul cu el

Mircea Sandu a avut un ajutor de nădejde la Nisa, în persoana soţiei lui. Lise Sandu a stat permanent alături de soţul ei, însoţindu-l în Franţa şi având grijă să nu îi lipsească nimic.

Fiica Raluca Sandu, prietenii, apropiaţii familiei şi celelalte rude au fost ţinuţi la curent cu starea preşedintelui FRF prin intermediul soţiei sale.

article img