Mirela Boureanu Vaida îşi admiră maşina din parcare fiindcă îi e frică s-o conducă


    Mirela Boureanu Vaida
Mirela Boureanu Vaida

Frumoasa Mirela Boureanu Vaida a cumpărat recent maşina de familie pe care şi-o dorea de multă vreme. Deşi spune că a găsit maşina perfectă, prezentatoarea reality-showului "Mireasă pentru fiul meu" o admiră doar din parcare, pentru că îi este frică să o conducă.

Nici cei 20.000 de kilometri făcuţi de ea în ultimii doi ani n-au convins-o să se apropie de nou nouţul automobil. Până se va acomoda cu maşina perfectă va merge în continuare la platourile de filmare cu "Buburuza" aşa cum şi-a poreclit micuţa maşină de oraş.

"Am găsit maşina de familie perfectă! E nouă, automată, încăpătoare, dar stă în faţa blocului pentru că îmi este frică s-o conduc.. E prea mare pentru mine şi prefer să rămân la prima mea iubire, "Buburuza", o maşină de oraş micuţă de care sunt foarte ataşată. Momentan, mă bucur de cea nouă doar privind-o în parcare" a declarat Mirela.

Noua maşină i-a schimbat puţin Mirelei şi perspectiva asupra vacanţei de vară. Prezentatoarea şi soţul ei au scos pentru moment din calcul planul de a folosi noua maşină, aşa cum îşi doreau, într-un tur al Europei la care visau de mult timp, o călătorie fără destinaţie precisă, doar cu harta în mână.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg