Miss Moscova 2001 şi-a aruncat copiii de la etajul 15!

Ultima actualizare:

    Galina Riabkova a  fost imediat arestată pentru gestul ei diabolic
Galina Riabkova a fost imediat arestată pentru gestul ei diabolic

“Haideţi cu mama să aruncăm avioane de hârtie de la etajul 15!”. Asta le-a spus o mamă copiilor ei, după care i-a împins de pe balcon.

O fostă miss, în 2001, acum de 30 de ani, şi-a aruncat cei doi copii, în vârstă de patru respectiv şapte ani de la etajul al 15-lea al unui imobil, din Moscova. Galina Riabkova "şi-a aruncat cei doi băieţi de pe balcon. Aceştia au murit în urma rănilor grave", a declarat comisia de anchetă într-un comunicat.

Locul în care s-au prăbuşit micuţii,proaspăt curăţat de urmele de sânge

simeon stalpnicul png

Femeia, care a fost arestată duminică, imediat după dramă, va trebui să se supună unui examen psihiatric. În timpul interogatoriului, această mamă a susţinut că nu îşi mai suporta copiii, şi că "a decis să scape de ei".

Balconul se află la circa 50 de metri înălţime

simeon stalpnicul png

Cei doi băieţi nu erau înscrişi în nici o unitate de învăţământ. Femeia care intentase divorţ a avut chiar o tentativă de sinucidere înainte de nuntă, conform anchetatorilor. Televiziunea rusă de stat a susţinut că mama şi-a convins copiii să urce la etajul al 15-lea promiţându-le că-i va lăsa să lanseze avioane de hârtie din acel balcon. Tatăl copiilor, Serghei Riabkov, este în stare de şoc.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net