Miss Universe 2021: frumuseţea bate pandemia

6 decembrie 2021
image
Fetele au petrecut o zi întreagă pe plaja de la Marea MoartăFotografii EPA-EFE

Cele mai frumoase femei din lume au fost primite ├«n mod excep┼úional ├«n Israel pentru a participa la finala Miss Universe, care are loc la 12 decembrie ├«n Eilat. Tinerele din 80 de ┼ú─âri au pozat la Marea Moart─â ┼či au fost testate pentru COVID-19 la intrarea ├«n ┼úar─â, ├«n contextul ├«n care Israelul a decis suspendarea permisiunii de intrare ├«n ┼úar─â a str─âinilor din cauza noii tulpini a SARS-CoV-2.

Finalistele de la Miss Universe 2021 au petrecut la 4 decembrie o zi frumoas─â pe plaja de la Marea Moart─â, ├«nainte de preliminariile care vor avea loc ├«n cursul acestei s─âpt─âm├óni pentru marea final─â organizat─â la 12 decembrie. De┼či s├ómb─ât─â Israelul a anun┼úat c─â ├«┼či ├«nchide grani┼úele ┼či le interzice str─âinilor s─â mai intre pe teritoriul s─âu ┼či a impus m─âsuri mai severe de restric┼úii pentru a opri r─âsp├óndirea virusului uciga┼č, frumoasele finaliste au fost primite cu bra┼úele deschise.

Miss Universe 2021: ce restric╚Ťii au fost impuse

image
Finalistele Miss Universe 2021 s-au uns cu n─âmol

Printre m─âsurile impuse, autorit─â┼úile israeliene au prelungit perioada de carantin─â pentru turi┼čtii str─âini sosi┼úi pe teritoriul ┼ú─ârii ┼či au impus instalarea unor aplica┼úii de urm─ârire pe telefoanele mobile a persoanelor pentru a putea detecta rapid pe cele care au intrat ├«n contact cu un bolnav. Rom├ónia este reprezentat─â la concursul de frumuse┼úe de frumoasa de 21 de ani Carmina Elena Olimpia Cotfas, din Cluj-Napoca. Ea este prezentatoare TV ┼či s-a n─âscut ├«n T├órgu Mure┼č, dar locuie┼čte ├«n Cluj-Napoca. Carmina sper─â s─â c├ó┼čtige prestigiosul titlu ┼či s─â ├«┼či termine studiile universitare. Ea este student─â ├«n anul trei la Facultatea de Istorie.

image
Tinerele concurente vor fi testate din 48 în 48 de ore

Ultima reprezentant─â a Rom├óniei la prestigiosul concurs de frumuse┼úe a fost Bianca Tirsin, iubita fotbalistului Adrian Petre, de la Farul Constan┼úa, care a participat la concursul Miss Universe din 2020. Ministrul Turismului, Yoel Razvozov a anun┼úat c─â fetele de la Miss Universe vor fi testate PCR din 48 ├«n 48 de ore. Miss France, Clemence Botino, a stat ├«n carantin─â 10 zile dup─â ce testul pentru COVID-19 a ie┼čit pozitiv, la sosirea ei ├«n ┼úar─â.

image
Au pozat în costume de baie pe plaja pustie
kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg