Miss Universe 2021: frumuseţea bate pandemia

6 decembrie 2021
article img
Fetele au petrecut o zi întreagă pe plaja de la Marea MoartăFotografii EPA-EFE

Cele mai frumoase femei din lume au fost primite în mod excepţional în Israel pentru a participa la finala Miss Universe, care are loc la 12 decembrie în Eilat. Tinerele din 80 de ţări au pozat la Marea Moartă şi au fost testate pentru COVID-19 la intrarea în ţară, în contextul în care Israelul a decis suspendarea permisiunii de intrare în ţară a străinilor din cauza noii tulpini a SARS-CoV-2.

Finalistele de la Miss Universe 2021 au petrecut la 4 decembrie o zi frumoasă pe plaja de la Marea Moartă, înainte de preliminariile care vor avea loc în cursul acestei săptămâni pentru marea finală organizată la 12 decembrie. Deşi sâmbătă Israelul a anunţat că îşi închide graniţele şi le interzice străinilor să mai intre pe teritoriul său şi a impus măsuri mai severe de restricţii pentru a opri răspândirea virusului ucigaş, frumoasele finaliste au fost primite cu braţele deschise.

Miss Universe 2021: ce restricții au fost impuse

article img
Finalistele Miss Universe 2021 s-au uns cu nămol

Printre măsurile impuse, autorităţile israeliene au prelungit perioada de carantină pentru turiştii străini sosiţi pe teritoriul ţării şi au impus instalarea unor aplicaţii de urmărire pe telefoanele mobile a persoanelor pentru a putea detecta rapid pe cele care au intrat în contact cu un bolnav. România este reprezentată la concursul de frumuseţe de frumoasa de 21 de ani Carmina Elena Olimpia Cotfas, din Cluj-Napoca. Ea este prezentatoare TV şi s-a născut în Târgu Mureş, dar locuieşte în Cluj-Napoca. Carmina speră să câştige prestigiosul titlu şi să îşi termine studiile universitare. Ea este studentă în anul trei la Facultatea de Istorie.

article img
Tinerele concurente vor fi testate din 48 în 48 de ore

Ultima reprezentantă a României la prestigiosul concurs de frumuseţe a fost Bianca Tirsin, iubita fotbalistului Adrian Petre, de la Farul Constanţa, care a participat la concursul Miss Universe din 2020. Ministrul Turismului, Yoel Razvozov a anunţat că fetele de la Miss Universe vor fi testate PCR din 48 în 48 de ore. Miss France, Clemence Botino, a stat în carantină 10 zile după ce testul pentru COVID-19 a ieşit pozitiv, la sosirea ei în ţară.

article img
Au pozat în costume de baie pe plaja pustie