Miss World România nu vrea să se facă americancă


    Loredana nu  s-a clasat,  sâmbătă,  la finala de la  Johannesbourg  printre primele 16,  dar şi-a făcut  mulţi fani
Loredana nu s-a clasat, sâmbătă, la finala de la Johannesbourg printre primele 16, dar şi-a făcut mulţi fani

Pentru a-şi termina liceul, reprezentanta României la Miss World, bistriţeanca Loredana Salanţă, a declinat oferta unei agenţii de modelling din SUA pentru a-şi termina liceul. Frumoasa bistriţeancă îşi va petrece sărbătorile acasă şi va găti alături de mama ei

Pentru Loredana Salanţă, concursul Miss World a fost cea mai frumoasă experienţă de până acum, care este totodată şi rampa ei de lansare în lumea modellingului. Timp de şapte săptămâni a trăit alături de alte 119 frumuseţi ale lumii, începutul unei poveşti de basm.

„Parcă am fost într-un vis. Mi s-a părut foarte frumos şi nu îmi vine să cred că s-a terminat aşa de repede. Sincer, dacă ar trebui să aleg ceva ce mi-a plăcut foarte mult, nu pot să desemnez ceva anume. Experienţa în sine a fost una foarte plăcută", a mărturisit tânăra de 17 ani.

Loredanei i-au plăcut mult balurile de caritate la care a participat şi prezentările de modă unde a urcat pe podium, cel puţin o dată pe săptămână. „Nu prea am avut emoţii pentru că eram obişnuită cu prezentările. Îmi plăceau tare mult şi eram fascinată de ceea ce se întâmpla în jurul meu", a spus Loredana Salanţă.

Complimentele s-au ţinut lanţ

Tinereţea şi dezinvoltura româncei au fost atuurile care i-au atras numeroase aprecieri din partea celor din jurul ei în Africa. „Organizatorii Miss World din America m-au remarcat şi mi-au făcut ofertă de muncă pentru o agenţie de modelling de acolo.  În primul rând le-a plăcut de mine că sunt naturală şi că sunt tânără", a zis Loredana cu zâmbetul pe buze.

Citeşte şiMiss World România, jefuită în AfricaLoredana Salanţă, trimisă singură la Miss World 2009Miss România, băgată în spital de un motociclistCine este cea mai frumoasă femeie din lume?

Tot cu zâmbetul pe buze a refuzat oferta americanilor pe motiv că vrea să termine clasa a XII-a şi să îşi ia examenul de Bacalaureat. „Încă nu mă gândesc să muncesc pentru că trebuie să îmi termin şcoala înainte. Nu mă gândesc că ratez ceva dacă nu accept acum oferta lor pentru că mai multe agenţii au vorbit cu mine. Oricum, faptul că am luat locul trei în Europa şi am ajuns printre primele 20 la Miss World va conta şi mai încolo", a adăugat tânăra.

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg