Misterul dispariției primarului din comuna Satu Mare. ”A ieșit luni la amiază din primărie și de atunci n-a mai fost văzut”

Ultima actualizare:

    Primarul ar fi dispărut după o altercație cu un consilierFOTO: Facebook: Toader Adrian Lavric
Primarul ar fi dispărut după o altercație cu un consilierFOTO: Facebook: Toader Adrian Lavric

O poveste stranie vine din județul Suceava. Toader Adrian Lavric, primarul comunei Satu Mare este dispărut de câteva zile. Și de acasă și de la Primărie. Se pare că nimeni nu știe nimic de el. Iar misterul se adâncește pe zi ce trece, mai ales că în urmă cu două săptămâni, acesta ar fi fost implicat într-o altercație cu un consilier local.

Se pare că totul ar fi pornit la o ședință, unde Silvestru Balan l-ar fi luat la întrebări pe primar cu privire la niște sume de bani. După ședință, edilul l-ar fi urmărit până în fața primăriei și l-ar fi îmbrâncit.  Acesta din urmă a ajuns la spital cu răni serioase, conform Monitorul de Suceava. De altfel, consilierul ar fi spus că îi va face primarului plângere penală. Nu se știe însă dacă dispariția edilului are vreo legătură cu acest incident.

 A plecat din primărie și nu l-a mai văzut nimeni

Conform angajaților Primăriei Satu Mare, Toader Adrian Lavric (47 de ani), primarul a ieșit luni după-amiază din instituție și nu a mai fost văzut de atunci.

”Pe la ora 14.00, a plecat de la primărie. Ieri n-a venit, azi n-a venit, n-a făcut cerere de concediu, nu și-a delegat atribuțiile, nimic. Nimeni nu știe ce este cu el. Am înțeles că soția a anunțat și la poliție că a dispărut. Situația e confuză total”, a spus secretarul comunei, Cornel Florean, pentru Monitorul de Suceava.

Acesta i-a luat apărarea lui Lavric, spunând că nu crede că ar fi avut probleme de sănătate sau de altă natură pentru că ”nu este omul care să încurce lucurile”.

Altercație cu un consilier local

Se pare că în urmă cu două săptămâni, primarul a avut o altercație cu un consilier în ședința de Consiliul Local. Edilul l-ar fi lovit, apoi, pe acesta, chiar în fața primăriei. Este vorba despre Silvestru Balan, consilier din partea USR PLUS

Ulterior, fiica victimei l-a avertizat pe primar pe o rețea de socializare că ”lucrurile nu vor rămâne așa”.  

”Acest personaj, primar al comunei Satu Mare Jud. Suceava mi-a călcat tatăl în picioare, la propriu, pentru simplu fapt că i-a cerut socoteală ce s-a întâmplat cu banii alocați pentru îmbunătățirea comunei”, a scris fiica victimei pe Facebook.

După incident, consilierul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost internat. Personalul de pe ambulanță l-a diagnosticat pe Silvestru Balan cu traumatism cranian și contuzie de coloană lombară.

”Nu am avut nimic cu dumnealui, însă eu cred că de mult timp se urmărește acest lucru. Eu sunt mai tranșant, spun numai adevărul. Eu sunt vertical. Oricum intenționez să-l dau în judecată pe primar”, a spus consilierul Silvestru Bălan.

După incident primarul a recunoscut că a avut o altercație cu Balan, dar a spus că doar l-a îmbrâncit și că regretă acest lucru.

Conform informațiilor Monitorul de Suceava, mașina primarului Lavric este în parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava și acesta ar fi plecat marți cu avionul de Roma. Familia primarului nu a comentat aceasta disparitie.

El e cel mai longeviv primar din România! Mircea Ismail e în funcție de 38 de ani

Ciprian Ciucu ia lecții de primar de la Emil Boc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net