Mitică Dragomir, căsătorit de 48 de ani cu aceeaşi femeie. Detalii senzaţionale despre omul care a condus Liga I

16 ianuarie 2014
article img
Mitică Dragomir

Mitică de la ligă sau, pe numele adevărat, Mitică Dragomir a venit la Teo Show, unde a povestit despre copilărie şi familia lui

Mitică Dragomir i-a mărturisit lui Teo că a venit special pentru ea, trimis de doamna Vica, soţia acestuia. „Avem 48 de mariaj, iar soţia mea era acum 45 de ani superbă", a povestit Mitică Dragomir. „Nu sunt chiar aşa de nesuportat, iar de multe ori sunt bărbatul ideal.", a spus acesta.

Mitică Dragomir a povestit că nu a avut copilărie şi a fost una tristă. „Munceam de la 4 ani, ţineam casa, făceam mâncare, dam la porci, la animale. Când apunea soarele veneau ai mei de la muncă şi eu cădeam lat. Acum, un copil harnic cum am fost eu, s-ar face hoţ. Fără noroc nu poţi să faci nimic. Eu am avut noroc în viaţă. Mâncam bătaie dimineaţa, la prânz şi seara. Dacă vorbeau frumos cu mine, făceam ce trebuie. Mi-am luat destinul în mâini şi am plecat de acasă din Bălceşti, unde m-am întors însurat şi cu familie. Sunt un tip vulcanic dar nu mă cert cu nevasta mea. Nu există ceva mai presus într-o familie decât îngăduinţa. După certuri cu colegii ajungem acasă şi îi povesteam şi soţiei ce mi s-a întâmplat şi se enerva şi ea. Acum soţia mă ceartă că mă trezesc prea dimineaţă", povestea Mitică Dragomir.

article img
Mitică Dragomir şi soţia

Mitică Dragomir spune că nu vrea să candideze. „Am fost 40 de ani numai preşedinte. Mi-a ajuns. Nu mai vreau să fac politică. Nu am trecut ca raţa prin apă, vreau să mai fac ceva şi pentru mine de acum încolo"

article img
Mitică Dragomir şi familia

Am doi nepoti, Robin şi Bogdan, cel mare, sunt foarte mândru de ei. Fiul meu a avut noroc de nevastă bună, care să ţină cu casa. Sunt un timp modern şi văd ce se întâmplă prin cluburi cu tinerii din ziua de azi.", a mai povestit Mitică Dragomir la Teo Show de la Kanal D.