Mitic─â Dragomir, c─âs─âtorit de 48 de ani cu aceea┼či femeie. Detalii senza┼úionale despre omul care a condus Liga I

16 ianuarie 2014
image
Mitic─â Dragomir ┼či so┼úia

Mitic─â de la lig─â sau, pe numele adev─ârat, Mitic─â Dragomir a venit la Teo Show, unde a povestit despre copil─ârie ┼či familia lui

Mitic─â Dragomir i-a m─ârturisit lui Teo c─â a venit special pentru ea, trimis de doamna Vica, so┼úia acestuia. ÔÇ×Avem 48 de mariaj, iar so┼úia mea era acum 45 de ani superb─â", a povestit Mitic─â Dragomir. ÔÇ×Nu sunt chiar a┼ča de nesuportat, iar de multe ori sunt b─ârbatul ideal.", a spus acesta.

Mitic─â Dragomir a povestit c─â nu a avut copil─ârie ┼či a fost una trist─â. ÔÇ×Munceam de la 4 ani, ┼úineam casa, f─âceam m├óncare, dam la porci, la animale. C├ónd apunea soarele veneau ai mei de la munc─â ┼či eu c─âdeam lat. Acum, un copil harnic cum am fost eu, s-ar face ho┼ú. F─âr─â noroc nu po┼úi s─â faci nimic. Eu am avut noroc ├«n via┼ú─â. M├óncam b─âtaie diminea┼úa, la pr├ónz ┼či seara. Dac─â vorbeau frumos cu mine, f─âceam ce trebuie. Mi-am luat destinul ├«n m├óini ┼či am plecat de acas─â din B─âlce┼čti, unde m-am ├«ntors ├«nsurat ┼či cu familie. Sunt un tip vulcanic dar nu m─â cert cu nevasta mea. Nu exist─â ceva mai presus ├«ntr-o familie dec├ót ├«ng─âduin┼úa. Dup─â certuri cu colegii ajungem acas─â ┼či ├«i povesteam ┼či so┼úiei ce mi s-a ├«nt├ómplat ┼či se enerva ┼či ea. Acum so┼úia m─â ceart─â c─â m─â trezesc prea diminea┼ú─â", povestea Mitic─â Dragomir.

image
Mitic─â Dragomir ┼či familia

Mitic─â Dragomir spune c─â nu vrea s─â candideze. ÔÇ×Am fost 40 de ani numai pre┼čedinte. Mi-a ajuns. Nu mai vreau s─â fac politic─â. Nu am trecut ca ra┼úa prin ap─â, vreau s─â mai fac ceva ┼či pentru mine de acum ├«ncolo"

image
Mitic─â Dragomir ┼či familia

ÔÇ×Am doi nepoti, Robin ┼či Bogdan, cel mare, sunt foarte m├óndru de ei. Fiul meu a avut noroc de nevast─â bun─â, care s─â ┼úin─â cu casa. Sunt un timp modern ┼či v─âd ce se ├«nt├ómpl─â prin cluburi cu tinerii din ziua de azi.", a mai povestit Mitic─â Dragomir la Teo Show de la Kanal D.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg