Mitică Dragomir: „Mutu s-a nenorocit!”

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că nu se aştepta ca Mutu să repete o asemenea greşeală şi că o revenire din partea decarului naţionalei va fi foarte grea.

„Sunt surprins de ce i s-a întâmplat lui Adrian Mutu! Aveam impresia că este un băiat inteligent şi nu poate să ia aşa o plasă. Ce vină are Mutu dacă a luat o pastilă pentru slăbire? Şi uite că s-a nenorocit fără să fie vinovat! Nu ştiu povestea asta, de unde să ştiu eu cum a luat el pastilele astea.

Mai avea doi-trei ani când mai putea să joace, putea să ajute echipa naţională. Revenise cu goluri, chiar ne bucuram pentru el. Notorietatea pe care o are Mutu, orice i se întîmplă tot mapamondul citeşte despre el. Este foarte uşor să acuzi pe cineva acum în necunoştinţă de cauză, poţi să dai cu pietre când tu poate eşti mai stricat decît el.

Dacă a greşit îşi plăteşte pedeapsa şi la notorietatea lui ere greu să mergi pe blat, pe plan medical. Mutu este unul dintre marii sportivi ai acestei ţări şi mai putea să joace trei ani de zile, dar dacă va fi suspendat mă tem că nu va mai reveni. El nu este un băiat prost, este un tip cu educaţie, dar o iei razna după a doua suspendare, mai ales că pierzi din nou mulţi bani. Şi nici nu ştim dacă are mulţi bani!", a declarat Dumitru Dragomir, într-un interviu acordat lui Cosmin Prelipiceanu la Realitatea TV, citat de gsp.ro.

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net