Mitică Dragomir: „Mutu s-a nenorocit!”


    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că nu se aştepta ca Mutu să repete o asemenea greşeală şi că o revenire din partea decarului naţionalei va fi foarte grea.

„Sunt surprins de ce i s-a întâmplat lui Adrian Mutu! Aveam impresia că este un băiat inteligent şi nu poate să ia aşa o plasă. Ce vină are Mutu dacă a luat o pastilă pentru slăbire? Şi uite că s-a nenorocit fără să fie vinovat! Nu ştiu povestea asta, de unde să ştiu eu cum a luat el pastilele astea.

Mai avea doi-trei ani când mai putea să joace, putea să ajute echipa naţională. Revenise cu goluri, chiar ne bucuram pentru el. Notorietatea pe care o are Mutu, orice i se întîmplă tot mapamondul citeşte despre el. Este foarte uşor să acuzi pe cineva acum în necunoştinţă de cauză, poţi să dai cu pietre când tu poate eşti mai stricat decît el.

Dacă a greşit îşi plăteşte pedeapsa şi la notorietatea lui ere greu să mergi pe blat, pe plan medical. Mutu este unul dintre marii sportivi ai acestei ţări şi mai putea să joace trei ani de zile, dar dacă va fi suspendat mă tem că nu va mai reveni. El nu este un băiat prost, este un tip cu educaţie, dar o iei razna după a doua suspendare, mai ales că pierzi din nou mulţi bani. Şi nici nu ştim dacă are mulţi bani!", a declarat Dumitru Dragomir, într-un interviu acordat lui Cosmin Prelipiceanu la Realitatea TV, citat de gsp.ro.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
Kanye West si Julia Fox jpg
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg