Mitică e căzut în admiraţie: «Mutu e sculă mare!»

Ultima actualizare:

Un motiv în plus pentru care şansele să-l revedem pe Mutu în naţională cresc considerabil. Poate chiar cu ocazia primului amical al tricolorilor, cel cu Polonia, din 14 noiembrie, până când Mutu va mai juca 3 meciuri în Serie A şi unul în Champions League.

După prestaţia extraordinară din meciul Debrecen - Fiorentina 3-4, meci în care Mutu a marcat două goluri şi a mai izbutit o pasă de gol pentru Gillardino, ziarele din Italia au salutat revenirea „Briliantului".

"Mutu a redevenit Fenomenul, iar Fiorentina zboară în Liga Campionilor", notează Calciomercato. "Mamma mia, che Mutu", a titrat Gazzetta dello Sport, care susţine: "Fiorentina a obţinut 3 puncte de aur în Ungaria, dar pentru gruparea viola a mai existat un succes, iar acesta are un nume: Adrian Mutu, cel care a devenit protagonistul unei seri magice pentru Fiorentina. A făcut un meci mare, deşi are unele probleme de ordin psihic şi o datorie de 17 milioane de euro faţă de Chelsea".

Site-ul Violanews scrie că românul a fost cel mai bun jucător al italienilor: "Mutu a renăscut. Într-o minunată seară europeană pentru Fiorentina, steaua lui Adrian a strălucit cel mai puternic".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net