Mititelu: "Vrem Cupa României"

Ultima actualizare:

''Era timpul să mai avem şi noi o seară fericită. Era timpul să ne revenim! O să vedeţi că şi în campionat vom reuşi să ne redresăm. Meciurile considerate acasă ale Universităţii se vor disputa pe Arena Municipal din Severin. De 19 ani nu i-a păsat nimănui de acest brand, care este al oraşului Craiova. Eu recunosc ca este brandul Craiovei, aparţine Craiovei şi regiunii Oltenia. Iubirea alb-albastră nu există decât din când în când, când echipa merge bine. Eu mi-am cheltuit averea şi mi-am pus sufletul pentru echipa asta, cu toate că am greşit şi eu, recunosc, dar buna-credinţă nimeni nu poate sa mi-o conteste. În schimb, oraşul Craiova şi-a bătut joc efectiv prin nepăsare'', a spus Mititelu.

După cum informează site-ul oficial al clubului, finanţatorul a mai menţionat: ''Mi-am dorit mereu trofeul Cupa României - Timişoreana la fotbal, dar nu am putut. Dorel Stoica mi-a dat un telefon şi şi-a manifestat intenţia de a se întoarce la echipă, susţinând că nu poate să stea deoparte când echipa trece prin momente grele şi departe de băieţi. Acest lucru m-a impresionat foarte mult, m-am înţeles cu el şi s-a întors''.

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, după ce a învins miercuri seara pe Poli Iaşi cu scorul de 3-0 (2-0), în deplasare, într-un meci din optimile de finală.

Universitatea, la prima victorie la Iaşi după 24 de ani, s-a impus prin golurile marcate de fraţii Costea, Mihai (26 - penalty, 42) şi Florin (87).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net