Moare dacă se uită la televizor! Şi asta nu e tot


    Bărbatul a resimţit primele semne ale bolii pe când avea 25 de ani
Bărbatul a resimţit primele semne ale bolii pe când avea 25 de ani

Condamnat să trăiască precum în vremurile grele de dinaintea inventării electricităţii! Peter Lloyd nu poate să aprindă lumina, darămite să se uite la televizor. I se face rău dacă foloseşte telefonul.

În vârstă de 42 de ani, Peter Lloyd din Cardiff, capitala Ţării Galilor, suferă de o boală rară, numită hipersensibilitate electromagnetică, potrivit “Daily Mail”. Din această cauză, nici nu mai poate ieşi din casă, deoarece câmpurile electromagnetice ce asigură funcţionarea telefoanelor mobile îi dau stări de moarte. Boala l-a ţintuit la pat 24 de ore din 24, fără să poată avea televizor sau radio.

Nu-şi poate lumina casa sau s-o încălzească electric. Are doar o plită cu gaze pe care îşi încălzeşte apa să se spele. Cei care îl vizitează trebuie să-şi lase afară mobilele şi ceasurile electronice. Primele simptome ale bolii s-au manifestat pe când Lloyd avea 25 de ani. Era în faţa calculatorului şi a simţit, deodată, că mintea i se înceţoşează şi nu mai ştie ce e cu el. Apoi a început să aibă dureri de cap mortale când aprindea lumina sau când se uita la televizor.

Treptat şi-a dat seama că are suferinţe îngrozitoare în apropierea oricărui aparat electric. Este condamnat să zacă în casă şi, până acum, a citit la lumânare peste 100 de cărţi pe an. Proprietara locuinţei în care stă vrea să-l dea afară pe motiv că îi deteriorează casa, fiindcă nu o încălzeşte. Galezul a demarat o campanie în presă pentru a nu fi dus într-o colibă de lemn într-un loc izolat.

Click! SPUNE:

Hipersensibilitatea electromagnetică este o afecţiune ce se manifestă printr-o intoleranţă la câmpuri electromagnetice. Pacienţii se plâng mai mult sau mai puţin de suferinţe, dar apar şi situaţii extreme la apropierea de aparatele electrice şi electronice. Între 1,5 şi 2% din populaţie prezintă această hipersensibilitate.

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
ruxi jpg
mesaje de 1 Decembrie
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg