Moare dacă se uită la televizor! Şi asta nu e tot

image
Bărbatul a resimţit primele semne ale bolii pe când avea 25 de ani

Condamnat să trăiască precum în vremurile grele de dinaintea inventării electricităţii! Peter Lloyd nu poate să aprindă lumina, darămite să se uite la televizor. I se face rău dacă foloseşte telefonul.

În vârstă de 42 de ani, Peter Lloyd din Cardiff, capitala Ţării Galilor, suferă de o boală rară, numită hipersensibilitate electromagnetică, potrivit “Daily Mail”. Din această cauză, nici nu mai poate ieşi din casă, deoarece câmpurile electromagnetice ce asigură funcţionarea telefoanelor mobile îi dau stări de moarte. Boala l-a ţintuit la pat 24 de ore din 24, fără să poată avea televizor sau radio.

Nu-şi poate lumina casa sau s-o încălzească electric. Are doar o plită cu gaze pe care îşi încălzeşte apa să se spele. Cei care îl vizitează trebuie să-şi lase afară mobilele şi ceasurile electronice. Primele simptome ale bolii s-au manifestat pe când Lloyd avea 25 de ani. Era în faţa calculatorului şi a simţit, deodată, că mintea i se înceţoşează şi nu mai ştie ce e cu el. Apoi a început să aibă dureri de cap mortale când aprindea lumina sau când se uita la televizor.

image

Treptat şi-a dat seama că are suferinţe îngrozitoare în apropierea oricărui aparat electric. Este condamnat să zacă în casă şi, până acum, a citit la lumânare peste 100 de cărţi pe an. Proprietara locuinţei în care stă vrea să-l dea afară pe motiv că îi deteriorează casa, fiindcă nu o încălzeşte. Galezul a demarat o campanie în presă pentru a nu fi dus într-o colibă de lemn într-un loc izolat.

Click! SPUNE:

Hipersensibilitatea electromagnetică este o afecţiune ce se manifestă printr-o intoleranţă la câmpuri electromagnetice. Pacienţii se plâng mai mult sau mai puţin de suferinţe, dar apar şi situaţii extreme la apropierea de aparatele electrice şi electronice. Între 1,5 şi 2% din populaţie prezintă această hipersensibilitate.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
Joe Biden FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati