Moculeasca: "I-am făcut de mâncare lui Botezatu"

Ultima actualizare:

Vedeta a vorbit şi despre situaţia sa financiară, declarând că pentru a-şi păstra casa, are neapărată nevoie de un avocat, pe care nu şi-l permite, de altfel.

Mariana Moculescu: "Moculescu m-a bătut gravidă"

"Sexul cu Horia Moculescu a fost cel mai bun"

"Ca să nu pierd casa, îmi trebuie un avocat, care trebuie plătit. Nu am bani. Am lăsat un număr de cont şi am câteva doamne din Italia, din Bacău ..care mă sprijină, fără să cer nimic. Eu m-am supărat un pic pe Capatos pentru ce a făcut. Ei fac rating pe mine şi rating-ul înseamnă bani. Niciun bărbat nu m-a ajutat. Doar femeile au sărit să mă ajute. Ţi se pare normal una ca asta?" a continuat Mariana.

Întrebată dacă ştie să gătească, Mariana a vorbit despre tinereţea ei în care susţine că a gătit pentru unele dintre cele mai mari vedete din ţară."Am gătit pentru Bote, pentru Horia, pentru mulţi. La masa mea a mâncat lume de lume. N-am primit niciodată un sprijin de la niciunul. Lui Moculescu îi plăcea pilaful cu unt, chifteluţe cu mult mărar şi muşchiuleţ de porc gătit special", susţine vedeta.

MOCULESCU SE IUBEŞTE CU ALEXANDA VELNICIUC

Mariana a vorbit totodată despre presupusa relaţie dintre Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc.

"Sunt sigură că Moculescu are o relaţie cu Alexandra Velniciuc. Ei se sprijină reciproc şi cred că se iubesc enorm. O ajută financiar, o ajută şi în televiziune....Ea este superbă şi este actriţă, are un doctorat..dar vrea să facă carieră. Eu o cunosc, ne vedeam în Cişmigiu cu câinii. Eu am apreciat-o pentru că este foarte drăguţă. A venit şi la noi în casă până nu i-am mai răspuns la salut. Am văzut acum un promo cu ea şi Moculescu în care arată superb, cu Horia la braţ" a conchis Mariana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net