Moculeasca s-a s─âturat de s─âr─âcie: ┬źNu mai suport┬╗

23 noiembrie 2011
image
Mariana Moculescu nu vrea să mai vadă români săraci

Dup─â ce ieri a anun┼úat c─â inten┼úioneaz─â s─â lanseze o carte autobiografic─â, ast─âzi Mariana Moculescu a dezv─âluit ┼či direc┼úia ├«n care vor merge banii str├ón┼či din v├ónzarea volumului.

Cuprinsă probabil de un sentiment filantropic în apropierea sărbătorilor de iarnă, Moculeasca spune că vrea să doneze toţi banii către românii săraci, scrie Zeus TV.

ÔÇťDin v├ónzarea c─âr┼úii Mariana Moculescu- via┼úa ei, vreau s─â primeasc─â bani to┼úi rom├ónii. M-am s─âturat s─â ├«i v─âd s─âraci. Vreau ca fiecare rom├ón de la mic la mare, s─â primeasc─â bani. Eu a┼ča visez. At├óta triste┼úe din cauza lipsei de bani, eu vreau s─â fac ceva prin cartea asta. Vreau ca oamenii s─â aib─â bani", a spus ea ├«n emisiunea lui Lazarus.

După ce prezentatorul a încercat să calculeze succint suma de care ar avea nevoie Mariana pentru a ajuta "toţi românii", aceasta nu a mai părut la fel de entuziasmată de iniţiativa avută.

"Am fost at├ót de slab─â la matematic─â ├«nc├ót am nevoie de ni┼čte oameni buni ├«n economie", a spus ea.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png