Moda femeilor de peste 50 de ani. A┼ča da, a┼ča nu!

8 mai 2010
simeon stalpnicul png

Femeile trebuie s─â se ├«ngrijeasc─â indiferent de v├órst─â. Iar moda nu este dedicat─â doar tineretului. De aceea, am apelat la stilistul Adina Buzatu, pentru a comenta ┼úinutele vedetelor ┼či a trage concluziile necesare oric─ârei doamne care ├«┼či dore┼čte s─â fie mereu ├«n pas cu moda.

Pentru a sublinia gre┼čelile de evitat ├«n compozi┼úia unei ┼úinute, stilistul Adina Buzatu a comentat ├«mbr─âc─âmintea unor doamne celebre ale showbizului autohton. Iat─â concluziile:

*  Evit─â ciorapii cu lycra: "Ace┼čtia nu avantajeaz─â deloc ┼či ofer─â un aer ieftin oric─ârei ┼úinute".

*  Vara apeleaz─â la bumbac: "Chiar dac─â e u┼čor ┼čifonabil, bumbacul arat─â excelent vara, d├ónd totodat─â confort, ┼či la temperaturi ridicate".

*  Poart─â ┼úinute lejere: "O dat─â cu ├«naintarea ├«n v├órst─â, talia nu mai este perfect─â. Pentru a masca micile defecte, e bine s─â apela┼úi la o ┼úinut─â lejer─â, nu la fuste str├ómte sau sacouri cambrate".

*  Marcheaz─â talia cu un cordon: "├Än loc s─â apelezi la hainele cambrate, po┼úi folosi o curea sau un cordon pentru a sublinia talia".

* ├Äntinere┼čte ┼úinuta: "Chiar ┼či o ┼úinuta clasic─â, riguroas─â, poate fi accesorizat─â vesel, pentru a-i da o not─â de prospe┼úime".

* Perlele, accesoriul perfect: "Pentru un plus de rafinament, oric├ónd po┼úi apela la clasicul ┼čirag de perle. Nu face asta dac─â ai o ┼úinut─â sctr─âlucitoare. "

A┼ča DA- Angela Similea (63 de ani)

"O ┼úinut─â casual elegant─â, tinereasc─â,dar accesorizat─â perfect, potrivit cu v├órsta ┼či statutul doamnei Similea."

A┼ča NU- Norica Nicolai (52 de ani)

"Fusta este prea str├ómt─â, sacoul are o croial─â ur├ót─â, dresurile cu mult lycra lucesc d├ónd ┼úinutei un aer ieftin ┼či dezavantaj├ónd linia picioarelor, iar pantofii cioca┼úi sunt demoda┼úi. O ┼úinut─â nepotrivit─â ei."

Acceptabil- Ecaterina Andronescu (62 de ani)

"Ţinuta clasică, poate puţin prea riguroasă a doamnei Andronescu este,însă, în perfectă concordanţă cu profesia domniei sale."

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg