Moldovan: Important că nu am luat gol

Tehnicianul braşovenilor consideră că cel mai important lucru a fost că echipa sa a reuşit să nu primească gol. "Păcat că noi nu am reuşit să valorificăm toate ocaziile avute mai ales în prima parte a jocului. E important că nu am luat gol, un rezultat care ne dă mari speranţe pentru că adversarul trebuie să marcheze acolo de două ori. Sper ca luni să avem posibilitatea să o luăm de la capăt cu CFR Cluj, o echipă solidă, care va face ca meciul să fie foarte greu", a afirmat Moldovan.

"Aveam mare nevoie de această victorie, în care ne pusesem oricum mari speranţe. Îi felicit pe băieţi, nu mai câştigasem de mult timp, iar cu această victorie ne-a mai crescut şi nouă moralul. Este un rezultat bun, cu care te poţi califica în finală, dar ştim că nu va fi uşor. Vasluiul este o echipă cu potenţial din toate punctele de vedere", a mai spus antrenorul braşovenilor. 

Acesta a trimis câteva "săgeţi" şi în direcţia fluieraşilor. "Nu vreau să comentez arbitajul, dar sunt mute lucruri ciudate care se întâmplă încă de a începutul returului", precizat Moldovan.

El a menţionat că a fost trimis în tribună, deoarece a părăsit spaţiul tehnic: "Am ieşit şi am părăsit spaţiul tehnic, recunosc că am greşit şi eu, la nervi facem şi astfel de greşeli", a încheiat antrenorul celor de la FC Braşov.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
Valeri Kuzmin FOTO Inquam
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg