Momentul adevărului: Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg

simeon stalpnicul png

Pentru a ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor, acolo unde anul trecut a făcut opt puncte, Unirea Urziceni trebuie să treacă acum două tururi preliminare. Primul hop e Zenit St. Petersburg, liderul la zi al campionatului din Rusia.

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, are un optimism ponderat.

Cum crezi că se va termina meciul? Spune-ne pronosticul tău în comentarii şi votează în sondajul alăturat!

"Zenit poate fi eliminată doar depaşindu-ţi condiţia, cum a făcut Timişoara anul trecut cu Şahtior Doneţk, şi beneficiind de multă şansă. Deşi pare imposibil, noi sperăm. Seria de meciuri câştigate de Zenit e normală. E o prea mare diferenţă între ea şi restul competitoarelor din Rusia", a fost de părere Meme.

El crede că "meciul cu ruşii a venit prea repede, deoarece ei sunt în plin campionat, iar noi avem doar două partide oficiale la active". Stoica recunoaşte că pentru echipa sa "orice rezultat fără gol primit e bun".

Spre deosebire de mandatul lui Dan Petrescu, ialomiţenii au intrat în cantonament abia ieri, reunindu-se la hotelul Intercontinental din Bucureşti. Antrenorul israelian Ronny Levy va miza pe o formulă pe care a mai utilizat-o până acum.

În privinţa compartimentului defensiv nu pot interveni schimbări, portarul Arlauskis şi fundaşii Petre Marin, Galamaz, Maftei şi Brandan fiind titulari incontestabili, iar Sorin Paraschiv nu are rival în faţa apărării.

Laurenţiu Marinescu va debuta ca titular într-un meci de cupă europeană, însă va lipsi în continuare mijlocaşul Iulian Apostol, nerefăcut după operaţia de la genunchi.

"Nu se poate vorbi de atu-uri în faţa unei echipe ruseşti, mai ales cand îl are pe banca pe Spalletti", a comentat Meme, diferenţa valorică dintre cele două echipe. De altfel, lotul ruşilor valorează 120 de milioane de euro, de 10 ori mai mult decât al Unirii, iar bugetul clubului pe sezonul în curs e de 70 de milioane de euro.

simeon stalpnicul png

«Rusoaica» îi ţine pumnii lui Brandan

Ionela Popescu are 23 de ani şi e reprezenta Unirii Uriziceni în Liga Sexy Click! Frumoasă blondă mărturisişte că trăişte cu sufletul la gură meciurile ialomiţenilor din Liga Campionilor.

"Favoritul meu e Brandan pentru că este un tip drăguţ. Le ţin pumnii băieţilor în acestă seară, a spus tânăra, care este olteancă şi este poreclită "Rusoaica".

Un bilet la peluză, mai ieftin ca o bere

Vremea instabilă şi faptul că multă lume este în concediu fac să nu se anunţe un număr mare de spectatori, deşi preţurile biletelor sunt mici, la peluze un tichet costând doar 5 lei.

"Până acum nu pare că meciul ar suscita un mare interes şi este păcat. Sunt convins că va fi o partida interesantă", a precizat managerul general al Unirii. Până aseară de vânduseră 2.500 de bilete, dar casele de la stadionul "Steaua" sunt deschise astăzi până la ora meciului, 20.30.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg