Moni Columbeanu s-a angajat în America!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

V-aţi întrebat ce a făcut Monica o lună la Paris şi o lună în Los Angeles? Vă spunem noi. Soţia lui Irinel a zâmbit frumos, a pozat sexy şi a tras lozul câştigător pentru un viitor roz: a bătut palma cu agenţia Elite, chiar dacă va fi nevoită să-şi sacrifice mariajul.

Citeşte şi:

Uite ce neîngrijită e Monica Columbeanu în vacanţă, în America! FOTO

«Iri a corupt-o pe Moni să prizeze cocaină!»

Căsătorită de patru ani cu miliardarul Irinel Columbeanu, Moni şi-a depăşit repede condiţia de Cenuşăreasă, iar atuurile fizice i-au deschis multe uşi în lumea modellingului.

simeon stalpnicul png

Recent, vedeta a bifat cea mai mare realizare profesională, fiind cooptată în cadrul agenţiei internaţionale Elite Model, acolo unde activează cele mai cunoscute fotomodele de pe planetă: Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Moran Atias.

Până să ajungă aici, Columbeanca a muncit pe brânci toată vara: a stat o lună la Paris, unde a făcut mai multe şedinţe foto, apoi s-a refugiat la Los Angeles, pentru o lună şi jumătate, iar acolo a dat lovitura.

Monica a pozat în rochii elegante, în Los Angeles

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Aşadar, în timp ce în România divorţul de Iri e considerat iminent, Moni pune paie pe foc şi a confirmat pentru Click! că a devenit model Elite. Conform contractului, ea se află într-o bază de date internaţională, la care au acces regizori, fotografi, producători TV, manageri ai revistelor de specialitate şi designeri.

Aceştia o pot contacta oricând pentru reclame, filmări şi prezentări de modă, însă asta presupune ca Moni să stea cam şase luni pe an în Los Angeles şi mai puţin la Izvorani.

Chiar dacă distanţa îi poate periclita mariajul, Monica s-a integrat de minune în ţara tuturor posibilităţilor: are apartament închiriat şi prieteni celebri.

Soţia lui Iri s-a dezbrăcat în costum de baie la o şedinţă foto din Paris

simeon stalpnicul png

Monica a început să lucreze în străinătate în 2008, când a reuşit să se impună în Roma şi Milano. Reuşita ei profesională s-a soldat însă cu scandal în familie, fiind acuzată de impresarul Antonello de Genaro că i-ar fi acceptat avansurile.

Îl părăseşte Moni pe Irinel Columbeanu?

Moni: «Îmi iau viaţa în propriile mâini şi am grijă de fiica mea»

Monica Columbeanu şi-a luat şofer la căruţă şi repară cazane - VIDEO

Anul trecut, pe când vizita Anglia pentru contracte, Moni a început o relaţie cu avocatul englez Richard. Tot anul trecut, Columbeanca a declarat că s-a mutat în apartamentul ei de pe Calea Victoriei pentru a fi mai aproape de buricul târgului, alimentând, din nou, zvonurile că ar avea probleme în cuplu.

Şi-a luat mama şi fiica la Los Angeles

Monica este foarte secretoasă cu viaţa ei de peste Ocean, însă nu a infirmat până acum zvonurile că şi-ar fi cumpărat un apartament la Los Angeles.

Semn că este deja aranjată în „Oraşul Îngerilor" este faptul că mama şi fiica ei, Irina, au vizitat-o în America.

simeon stalpnicul png

Cele trei s-au distrat la piscină, în superbul parc Runyon Canyon, pe Hollywood Boulevard, iar imaginile vor fi difuzate în noul sezon al emisiunii „By Monica Columbeanu", care a început aseară, la B1 TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
image png
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net