Moni dă 10.000 $ ca să trăiască la Los Angeles

Ultima actualizare:
Cheltuieli
Cheltuieli

Viaţa la Los Angeles e scumpă. Deşi a dat uitării statutul de soţie de milionar şi trăieşte modest, Monica e nevoită să muncească din greu pentru a se putea întreţine. Ea scoate din buzunar 10.000 de dolari lunar ca să supravieţuiască în America, împreună cu mama şi cu fiica ei.

Monica are lumea la picioare şi se scaldă în lux la reşedinţa de la Izvorani, dar a renunţat la tot din dorinţa de a-şi clădi o carieră internaţională de model.

În urmă cu două luni, vedeta le-a luat pe fiica şi pe mama ei şi s-a mutat în America, unde a început o nouă viaţă. Mult mai modestă, ce-i drept.

"Mă simt minunat la Los Angeles. Acolo este altă lume. Nu mă recunoaşte nimeni pe stadă, nu ştie nimeni cine e Monica Columbeanu, iar asta nu mă deranjează", a declarat Monica, pentru Click!

Viaţa în America este una extrem de costisitoare, deşi acolo soţia lui Iri nu este adepta extravaganţelor. Numai cursurile ei de limba engleză intensiv şi grădiniţa Irinei ajung la 2.000 de dolari lunar, iar chiria pentru un apartament spaţios este aproximativ 3.000 de dolari.

Moni Columbeanu: «Mi-au furat telefonul de 350 €!»

Moni: "Dacă ar avea nevoie, l-aş susţine financiar pe Iri"

Moni Columbeanu s-a angajat în America!

Extrem de ocupată cu şcoala şi cu castingurile, Moni pleacă de acasă de dimineaţă şi mai ajunge seara, când cade lată de oboseală: "Mă trezesc la 7 dimineaţa şi merg la cursurile de engleză, iar apoi sunt toată ziua pe drumuri la castinguri, dintr-un capăt al oraşului, în celălalt. Conduc singură maşina, acolo nu am şofer", ne-a mai spus Monica.

De cumpărături şi de menaj se ocupă mama ei, iar o vizită "serioasă" la supermarket, pentru mâncare şi produse de îngrijirea casei o "uşurează" de 300 de dolari.


    Cheltuieli
Cheltuieli

Dacă punem la socoteală câteva ieşiri la restaurant, iată că, la sfârşitul unei luni, Monica şi-a golit conturile cu cel puţin 10.000 de dolari.

Trăieşte în America cu banii din ţară

Monica este cel mai bine plătit manechin din România, având un tarif de 1.500 de euro pentru o prezentare de modă. Vedeta a făcut bani frumoşi din contracte de imagine, ea semnând, într-un an, trei astfel de angajamente.

Uite ce neîngrijită e Monica Columbeanu în vacanţă, în America! FOTO

Moni îşi va lansa proiectul "Fabrica de Talente Monica Columbeanu"

Moni, ai ajuns să-l întreţii pe Iri!Moni Columbeanu s-a angajat în America!

Restaurantul Casa Vernescu, centrul de înfrumuseţare Silhouette şi firma de haine Nelmar i-au oferit între 10 şi 15.000 de euro ca să le reprezinte imaginea. În plus, are propriul reality-show la postul B1 tv, unde are un salariu de invidiat, de 10.000 de euro lunar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net