Moni e în America, iar fiica ei plânge de singurătate: „Tati, te rog, te rog, te rog, vino să mă iei!”

image
12 aprilie. Aceeaşi soartă a avut-o şi de data asta. Chiar dacă s-a rugat de Irinel să-i dea fetiţa, Monica a fost ţinută în zadar la poartă

Irina Columbeanu a dat astăzi declaraţii în faţa reprezentanţilor de la Protecţia Copilului. În câteva rânduri şi-a descărcat sufleţelul şi l-a rugat pe tatăl ei să vină s-o ia acasă la Izvorani. Irinel a precizat că mama ei şi-a abandonat copilul şi că a plecat în America.

Avocatul lui Moni a precizat că angajatorul doamnei Columbeanu nu-i permite acesteia să dea detalii despre angajamentele şi locul în care se află. Avocatul a mai precizat că din 3 mai, Irina a dormit două seri în apartamentul din Calea 13 Septembrie şi aseară a dormit în Pipera „pentru că s-a jucat până mai târziu cu cei mici ai Mădălinei.”

Domnul Columbeanu a fost informat că Monica pleacă în străinătate, conform avocatului doamnei Columbeanu. Irinel a negat acest aspect.

Citeşte şi:

Irinel Columbeanu: «Nu vreau ca fata mea să fie crescută de îngrijitorii Mădălinei»

Monica Columbeanu NU va fi decăzută din drepturile părinteşti!

Irinel Columbeanu şi-a vizitat fiica la grădiniţă cu o Dacie! FOTO

ŞTIREA INIŢIALĂ - „Moni nu a fost văzută la Timişoara, nici de acea Aura Dumitru cu care trebuia să colaboreze. Irina a fost abandonată la prietena ei Mădălina care minte de îngheaţă apele. Spune ba că locuieşte acolo, ba că nu locuieşte. A semnat în acte că nu locuieşte acolo. Cei de la Protecţia Copilului au notat că cea mică nu stă nici pe Calea 13 Septembrie, nici pe Calea Moşilor la avocatul Monicăi. Unde doarme? Sub poduri?”, a precizat Irinel cu destul supărare.

image
Irinel s-a ocupat în ultima vreme de Irina, care i-a fost încredinţată de judecători până la finalizarea divorţului

„Copilul meu este abandaonat, nu ştiu unde locuieşte. Am făcut o cerere către Direcţia de Protecţia Copilului pentru a se lua măsurile legale şi de urgenţă. Sper ca eu o s-o iau la finalul programului de azi de la grădiniţă.”

Irinel a făcut o cerere prin care scria că Moni şi-a abandonat copilul şi că vrea s-o ia pe Irina în regim de urgenţă. Legea 272 din 2000 îi permite lui Iri să-şi recapete fata.

Irina se pare că i-a cerut tatălui să vina s-o ia acasă, conform procesului verbal făcut de cei de la Protecţia Copilului de faţă cu minorul.

„Irina mi-a spus că de mult nu şi-a mai văzut mama. Azi noapte a dormit la Mădălina, nici cu ea prin preajmă, nici cu Ramona pe acolo. Cine a avut grijă de ea?”, a mai spus Irinel

simeon stalpnicul png

Irinel a dezvăluit spre finalul intervenţiei telefonice la Happy Hour că Monica e în America până pe 15 mai. „Nu i-a spus nici măcar fiicei ei”, a spus Irinel

simeon stalpnicul png
12 aprilie. Aceeaşi soartă a avut-o şi de data asta. Chiar dacă s-a rugat de Irinel să-i dea fetiţa, Monica a fost ţinută în zadar la poartă
cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
accident duba utilitara ipj buzau (3) jpeg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg