Moni şi-a luat şofer nou din Snagov

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici un angajat nu pare îndeajuns de bun pentru a fi şoferul doamnei Columbeanu. Monica a ajuns să-şi schimbe angajaţii ca pe şosete. Click! vă prezintă cea mai nouă „achiziţie" a sa.

Entuziasmul Monicăi referitor la calităţile de angajat ale dansatorului Adrian Filote s-a risipit repede, astfel că, după numai o lună şi jumătate, i-a şi găsit un înlocuitor.

Noul şofer al soţiei lui Iri este Ovidiu, un tânăr cu ochi albaştri, de 26 de ani, care s-a angajat la reşedinţa familiei Columbeanu la începutul acestei săptămâni.

„Este din Snagov, face zece minute până la vilă, e disponibil 24 de ore din 24 şi este o cunoştinţă de-a lui Iri", a declarat Monica, pentru Click!, despre noul ei angajat.

Pretenţioasă şi exigentă, recunoscută drept „scorpia de la Izvorani", Monica avea, la început, numai cuvinte de laudă la adresa lui Filote: „Adi munceşte din pasiune, dar încă nu pot să spun dacă este mai bun decât Voicu, pentru că nu l-am testat la toate capitolele", ne-a spus vedeta, la începutul lunii septembrie.

Se pare că, între timp, Adi a dat dovadă că are şi multe minusuri la „celelalte capitole".

Compatibilitatea dintre el şi Monica s-a dovedit a fi una slabă, astfel că părerea şefei sale s-a schimbat la 180 de grade: „Nu prea sunt mulţumită de el, pentru că un şofer ar trebui să conducă din mai multe puncte de vedere", a mărturisit soţia lui Iri, la Pro Fm.

Ovidiu lucrează la familia Columbeanu de cinci zile

De îndată ce a angajat un alt şofer, Moni s-a şi grăbit să renunţe la serviciile lui Adrian Filote. Cel care i-a luat locul atrăgătorului dansator este un tânăr de 26 din Snagov, o cunoştinţă mai veche de-a lui Irinel, care are avantajul să ajungă imediat la vila lor, din Izvorani.

Monica l-a scos prima dată, în lume, joi după-amiză, la redeschiderea restaurantului „Casa Vernescu" şi deocamdată pare mulţumită de serviciile sale. Rămâne de văzut dacă Ovidiu se va ridica la aşteptările Monicăi.

Voicu Pânzar a lucrat zece luni pentru Monica

Simpaticul Voicu s-a angajat la familia Columbeanu în septembrie 2008 şi i-a câştigat repede încrederea Monicăi, astfel că cei doi au devenit de nedespărţit.

simeon stalpnicul png

Înalţi, tineri şi frumoşi amândoi, Moni şi Voicu ar fi format cuplul perfect dacă vedeta nu ar fi fost căsătorită şi între ei nu ar fi existat o relaţie patron-angajat.

Deşi avansase la stadiul de asistent personal, iată că Voicu a lăsat-o baltă pe soţia lui Iri, în luna iunie, preferând să devină manechin cu normă întreagă pentru Cătălin Botezatu.

Adrian Filote s-a angajat la sfârşitul lunii august

Monica şi fostul dansator Adrian Filote s-au cunoscut în scandaloasa emisiune a Oanei Zăvoranu, din primăvară, când Moni s-a certat la cuţite cu moderatoarea.

simeon stalpnicul png

Cei doi au bătut palma la sfârşitul lunii august, iar soţia lui Iri s-a declarat mai mult decât încântată de noul angajat. Cu toate acestea, se pare că prima impresie s-a dovedit a fi eronată, căci Filote nu a reuşit să satisfacă aşteptările înalte ale şefei sale.

Deşi este un şofer iscusit, dansatorul nu a demonstrat că are calităţile necesare pentru a deveni asistent personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net