Moni şi Irina, cu Merţanul la coada vacii - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îmbrăcată într-o rochie lungă albă din dantelă şi mătase , transparentă în zona superioară şi cu părul lăsat peste Monica Gabor s-a întors ieri la casa bunicilor din satul Gâşteni, comuna Răcăciuni situate la aproape 30 de kilometri de Bacău. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a fost însoţită în pelerinajul ei de fiica sa Irina, sora Ramona şi tatăl Emil.

Ei au coborât dintr-un Mercedes crem cu număr de Bucureşti, B 161 WRM. În timp ce sătenii au primit-o cu entuziasm, poliţia nu a slabit-o nicio clipă din ochi. De la aproximativ 100 de metri distanţă ea a fost monitorizată în permanent de un echipaj al poliţiei. Zeci de copii din sat au venit să le vadă pe Monica şi Irina.

Mai mult, Monica a ţinut în braţe un nepoţel nou născut pe care l-a pupat pe creştet, semn că ar vrea să mai nască o dată. Ea a fost înconjurată tot timpul de dragostea sătenilor care strigau cât este de frumoasă şi îşi făceau cruce cu toate palma (n.r. – sunt catolici).

simeon stalpnicul png

Copiii din sat nu şi-au luat însă nicio clipă ochii de la Irina, fetiţa Monicăi.

„Se vede că este venită de la Bucureşti. este atât de frumos îmbrăcată!“, a spus-o un băieţel care se juca cu Irina.

Cu puii şi vaca în şură

Monica a intrat preţ de câteva clipe în barul mătuşii sale, aflat lângă casa bunicilor.

În tot acest timp fetiţa ei a rămas cu ceilalţi copii din sat şi s-au jucat cu pui de găină şi au mângâiiat  vaca. După ce Monica a ieşit din bar a dus-o personal de mână pe Irina în grajd. Încercând să evite baliga care se afla peste tot, fosta soţie a lui Irinel a ajuns în cele din urmă la coada vacii.

simeon stalpnicul png

Când să mângâie vaca, animalul s-a ridicat în picioare, moment în care Monica şi-a luat repede fetiţa în braţe pentru a o proteja. Este pentru prima oară când fetiţa lui Irinel Columbeanu a avut ocazia să mângâie o vacă şi să se joace cu un pui de găină. În tot acest timp sătenii o sorbeau din ochi pe vedetă de dincolo de gard.

„Nu am mai văzut-o de nouă ani pe Monica. Doamne, dar ce frumoasă s-a mai făcut! E mai frumoasă decât la televizor! şi când mi-o amintesc cum era când venea pe aici şi avea doar trei ani! Nici nu ne imaginam ca va ajunge atât de departe în viaţă!“, a spus Anton Doboş, un sătean de 58 de ani.

Omul nu a omis să facă referire şi la Irinel Columbeanu. „Ce norocos a fost Irinel şi ce femeie frumoasă a pierdut!“, a mai spus ţăranul.

Bomboane pentru copiii satului

La plecare, vedeta a împărţit bomboane copiilor din sat dintr-o pungă pe care o avea în maşină. Dulciurile erau aduse tocmai de la Bucureşti. Cu toţii i-au mulţumit pentru gestul făcut şi, în timp ce mâncau bomboane, au rugat-o să mai treacă pe la ei şi să nu-i uite niciodată.

Monica i-a pupat pe obraz pe toţi micuţii care au venit să o vadă, şi-a strâns în braţe mătuşa şi toate rudele care au petrecut-o la poarta casei.

„La revedere şi să mai vii pe la noi!“, au strigat sătenii în urma maşinii care a demarat în trombă.

Din peisaj a lipsit, Veronica, mama vedetei. Se pare că femeia a plecat încă de acum două zile la Bucureşti. În tot acest timp, bunica a refuzat să iasă din casă, deşi, la un moment dat, nepoata sa a rugat-o să vină până în drum şi să o petreacă.

Vezi aici GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Motivarea magistraţilor în procesul de divorţ şi încredinţarea custodiei Irinei Columbeanu

Monica Gabor, la un pas de leşin la tribunal

Bătălia pentru Irina continuă: Fetiţa a rămas la Irinel Columbeanu până la termenul următor!

EXCLUSIV! «Irinel Columbeanu a vrut să mă sperie la proces cu un bodyguard interlop»

Moni şi Irina s-au întors din vacanţă

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net