Monica Anghel, accident rutier în ziua de marti,13

Ultima actualizare:

    Vedeta riscă  o amendă de 280 de lei
Vedeta riscă o amendă de 280 de lei

Zi cu ghinion ieri pentru Monica Anghel, doar a fost marţi 13! Solista a fost implicată într-un accident rutier uşor şi din fericire a scăpat nevătămată.

În jurul orei 10.30, aflată la volanul autoturismului personal, artista nu a păstrat distanţa regulamentară şi a tamponat o altă maşină. Pentru că incidentul a avut loc pe o străduţă îngustă din zona Piaţa Romană, din Bucureşti, nici şoferul din faţă nu avea suficientă distanţă ca să evite un carambol şi s-a oprit în autoturismul din faţă oprit la culoarea roşie a semaforului.

simeon stalpnicul png

„Cel din faţa mea a pus frână brusc, nu ştiu din ce motiv, iar eu nu am apăsat frâna în timp util şi l-am lovit. Am intrat în el cu o viteză cam de 30 de kilometri la oră, iar acesta a intrat la rândul lui în autoturismul din faţa sa. Pagubele sunt minore şi toată lumea a scăpat nevătămată. Bine că nu a fost ceva grav", a declarat solista pentru Click! Imediat după accident, artista a mers la serviciul Daune Uşoare sector 1, de pe Calea Griviţei, unde a dat declaraţii.

„Nu s-a certat nimeni cu nimeni, căci accidentul a fost unul uşor. Am dat declaraţii la Poliţie şi asta a fost tot", ne-a mai spus Monica Anghel.

Până la închiderea ediţiei, doar Monica Anghel mersese la Poliţie pentru a povesti incidentul. Ea se va alege cu o amendă de 280 de lei şi trei puncte penalizare. Poliţiştii ne-au spus că în acest caz nu poate fi vorba de înţelegere amiabilă întrucât au fost implicate trei autoturisme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
cetatea enisala 2 0 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net