Monica Anghel, mai slabă cu 20 kg: «Copilul este dieta mea!»

simeon stalpnicul png

Teatrul de Vară Soveja din Constanţa a fost neîncăpător pentru turiştii şi localnicii amatori de muzică bună. Cu toţii s-au înghesuit să prindă un loc la Mamaia 2011, festival care a început joi seară cu o surpriză plăcută: Monica Anghel şi-a afişat silueta cu 20 kg în minus.

Îndrăgita solistă, care a susţinut un recital în memoria regretatului compozitor Cornel Fugaru, a făcut senzaţie pe scenă într-o rochie albastră.

Ţinuta mulată din cap până în picioare îi scotea în evidenţă bustul proeminent şi formele apetisante, dobândite de când e mămică.

Februarie 2010- 88 kg

simeon stalpnicul png

Monica Anghel (40 de ani) a născut în septembrie 2010 o minune de băieţel, Aviv Alexandru, care i-a schimbat total viaţa.

De altfel, chiar ea recunoaşte că cele 20 de kilograme în minus i se datorează micuţului, care scoate untul din ea.

„Dieta mea este copilul. Chiar nu am făcut nimic ca să arăt aşa sau ca să slăbesc, doar că Aviv îmi dă o energie fantastică. Probabil acesta este secretul", a declarat Monica Anghel pentru Click!

Totuşi, deşi aleargă toată ziua după băieţel, iar rolul de mamă arde caloriile garantat, artista nu a renunţat la sportul ei preferat, artele marţiale. Monica practică de câţiva ani aikido şi a reluat antrenamentele imediat ce s-a refăcut după naştere.

Recitatul ei de la Mamaia a smuls lacrimi în public, dar şi în rândul elevilor lui Cornel Fugaru, decedat pe 13 iulie, în urma unui cancer. În memoria compozitorului au mai cântat Adrian Enache, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă, Nico, Marcel Pavel.

Marciuc, sexy pentru Enache

Iuliana şi-a pus cea mai decoltată rochie, şi-a luat fiul de mână şi ambii s-au aşezat în public, pentru a-l admira pe tati Adrian Enache. Solistul a făcut supershow, dar şi Iuliana a stârnit admiraţie cu sânii ei.

simeon stalpnicul png

«M-au obligat să port o brăţară foarte grea»

Prima seară de la Mamaia 2011 a avut şi un scandal în prim-plan. Concurenta Bernice Chitiul (16 ani) din Bistriţa-Năsăud a vrut să se retragă de la „Interpretare", pentru că a refuzat să poarte brăţara dată de designeri. Adolescenta a precizat că i s-au pus „nişte frunze la gât", iar la mână i-au dat să poarte „o brăţară foarte grea".

După negocieri şi compromisuri, Bernice Chitiul a intrat în concurs

simeon stalpnicul png

„Nici nu puteam să ţin microfonul", a spus ea. Bernice voia să poarte o brăţară arăbească legată de inel, care nu se potrivea cu rochia mulată impusă de organizatori.

„Ea voia să intre cu rochia festivalului, dar cu accesoriile ei, or, nu se poate aşa", a declarat directorul festivalului, Cristian Zgabercea.

Mamaia Flash

Elevii maestrului Cornel Fugaru nu şi-au putut stăpâni lacrimile în seara dedicată regretatului compozitor. Copiii au urcat pe scenă purtând tricouri cu poza artistului decedat pe 13 iulie şi au plâns în hohote cu candele în mână.

Citeşte şi:

Monica Anghel a cântat pentru prima oară la metrou

Monica Anghel şi Bogdan Miu: «Ne luăm micul dejun împreună, la radio»

Monica Anghel, microfon din marţipan de ziua ei

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg