Monica Anghel s-a căsătorit în secret, înainte de a naşte

Luni dimineaţă, Monica Anghel a vorbit despre familia ei la matinalul "Deşteptarea" de la Europa FM, pe care-l prezintă împreună cu Bogdan Miu, relatează Mediafax.

Pentru prima dată după ce l-a născut pe micuţul Aviv Alexandru, Monica Anghel a intrat în direct şi a povestit cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă.

"A fost o operaţie grea şi consider că m-am recuperat destul de repede. Vineri dimineaţă am făcut cezariana, iar sâmbătă, la ora 4.00, m-am ridicat din pat singură. Personalul din spitalul Elias se aştepta probabil să fiu o fiţoasă şi au fost plăcut surprinşi să vadă că sunt un om normal, care respectă absolut tot ce îi este recomandat după naştere", a explicat artista.

Totodată, Monica Anghel a spus că s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi, înainte de naşterea copilului lor.

"Da, este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit, înainte de naştere. Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint", a glumit vedeta, care a precizat că a făcut acest pas înainte de venirea pe lume a lui Aviv, pentru că i s-a părut normal să urmeze această cale creştinească.

"A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia şi câţiva prieteni apropiaţi", a mai spus cântăreaţa.

Ea a precizat că este norocoasă că se poate baza pe ajutorul mamei ei, dar şi al soţului, care îi sunt alături şi o ajută să aibă grijă de copil. "În ochii lui Gughi văd fericire, observ că indiferent cât de obosit ar fi, când se apropie de bebeluş, îi trec toate. Învăţăm împreună să avem grijă de el. Acum a început să aibă colici, dar îi punem picături în lapte şi îi mai alinăm disconfortul cu o batistă fierbinte sau o mână caldă ţinută pe burtică", a explicat mămica.

Naşul copilului va fi fratele cântăreţei, Alexandru, după cum a mai spus artista.

Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are o relaţie de peste un an cu actualul ei soţ, Gughi.

Cântăreaţa a fost căsătorită şi cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în 2005, după 11 ani de mariaj.

Monica Anghel prezintă, împreună cu Bogdan Miu, emisiunea "Deşteptarea" la postul de radio Europa FM. Cunoscută cântăreaţă, Monica Anghel este şi câştigătoarea din 1996 a concursului Cerbul de Aur. De asemenea, ea a reprezentat de două ori România la Eurovision - în 1996, alături de formaţia Sincron, şi în 2002, împreună cu Marcel Pavel.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg