Monica Bîrlădeanu s-a împăcat cu Bobby Păunescu?

Ultima actualizare:

    Bobby este cel care a  lansat-o la Hollywood  pe Monica Bîrlădeanu
Bobby este cel care a lansat-o la Hollywood pe Monica Bîrlădeanu

Au şocat din nou! După ce în urmă cu două luni au anunţat că s-au despărţit, Bobby Păunescu şi Monica Bîrlădeanu dau de înţeles că e posibil ca flacăra pasiunii să se fi reaprins iarăşi între ei. Motivul? Actriţa s-a lăsat fotografiată complet goală în casa regizorului care i-a fost iubit, iar el n-a ezitat să se laude cu imaginea pe Internet.

Regizorul Bobby Păunescu (38 de ani) a postat pe contul lui de socializare o fotografie care lasă de înţeles că s-a împăcat cu Monica Bîrlădeanu (33 de ani). Cei doi s-au despărţit în termeni amiabili în urmă cu două luni, dar e posibil ca flacăra să se fi reaprins. Sau cel puţin acest lucru se deduce din poza pe care a postat-o Bobby pe internet: „O fantomă de Holloween, în casa mea".

Deşi imaginea nu e clară, se observă cu uşurinţă că nudul este al Monicăi, mai ales că regizorul a şi etichetat-o în fotografie. 

La momentul despărţirii din luna august, Monica a scris pe pagina ei de Facebook următorul anunţ: „Deşi suntem absolut hotăraţi să lucrăm în continuare împreună aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate, un cuplu. Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James, fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară. Mulţumim".

Focoasa vedetă a ajuns actriţă la Hollywood cu sprijinul lui Bobby. Ea a început să lucreze în 1999 pentru televiziunea B1 TV, fiind perioada în care l-a cunoscut pe omul de afaceri. În anul 2000 avea deja propriul show tv de jumătate de oră. În 2004, s-a mutat cu Bobby, devenit iubitul ei, în Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie. Acela a fost momentul în care a început să primească roluri în diverse filme, incluzând „Moartea domnului Lăzărescu" sau „Francesca", regizat chiar de Bobby, dar şi serialul „Lost".

Mutată în SUA şi având tot sprijinul lui iubitului, Monica a început să ia cursuri de dicţie şi de actorie, dar şi să participe la castinguri, schimbându-şi numele din Bîrlădeanu în Dean.

Când toată lumea se aştepta la o nuntă, cei doi au aruncat bomba în luna august a acestui an, anunţând că se despart. Până la închiderea ediţiei, Monica şi Bobby nu au putut fi contactaţi pentru a confirma împăcarea.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net