Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Stresul, oboseala şi supărarea acumulate la „Dansez pentru tine" şi-au spus cuvântul, iar Monica a clacat, pur şi simplu. Vedeta a cedat nervos la o prezentare de modă, a refuzat să ofere interviuri şi a promis solemn că, de acum înainte, va adopta o atitudine demnă de o jigodie.

Soţia lui Iri este supărată nevoie mare şi reuşeşte să-şi atragă noi antipatii. Se pare că eşecul de la „Dansez pentru tine" a marcat-o atât de tare încât şi-a ieşit din pepeni şi, asemeni fotbaliştilor răzvrătiţi, a hotărât să intre în silenţio stampa.

Acum, că a spus „adio" antrenamentelor istovitoare din sala de dans, Monica şi-a reluat activitatea de manechin, iar luni seara a fost vedeta prezentării de modă „Pasiune", semnată Liza Panait.

Vezi aici cum prezintă moda Moni Columbeanu.

Asaltată de microfoane în culise, soţia lui Iri le-a întors spatele reporterilor, lăsându-i cu ochii în soare şi s-a retras, nervoasă, într-un colţ, semn că titulatura de „scorpia de la Izvorani" nu o deranjează deloc.

„Nu mai am chef de nimic. De acum înainte chiar mă voi comporta ca o jigodie. Şi aşa se spun atâtea lucruri urâte despre mine, măcar să se spună pe bună dreptate", ne-a spus Monica, pe un ton deja resemnat.

Crezi că Moni poate fi mai jigodie decât o arată de obicei? Vezi aici VIDEO!

Momentul culminant a fost la sfârşitul prezentării, când Adrian Filote, fostul ei şofer, actualmente reporter la „Acces direct" (Antena 1), s-a dus să-i ia interviu.

Cu un aer de superioritate mai mult decât evident, Columbeanca nu numai că l-a tratat cu indiferenţă, ba chiar s-a prefăcut că nu-l vede.

Cu privirea îndreptată în partea opusă, vedeta a trecut nepăsătoare, pe lângă el, în pofida faptului că Filote îi adresase, deja, o întrebare.

De îndată ce a ieşit din culise, Monica a mai stat câteva minute de vorbă cu Iri, în holul Hotelului Howard Johnson, după care a plecat, fără să-şi ia „la revedere" de la cineva.

Mai citeşte:Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euroMoni, umplută de vânătăi la "Dansez pentru tine"

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net