Monica Gabor, dezvăluiri incendiare despre iubitul chinez: «Mr. Pink este sub acoperire în Statele Unite»

Ultima actualizare:

Aceasta a dezvăluit că prima dată când l-a cunoscut pe Mr. Pink, omul de afaceri chinez, a fost prin intermediul unui asistent de-al acestuia.

"Am ieşit la prima întâlnire cu el, după ce m-a invitat prin intermediul unui asistent al lui. Eram la un eveniment de caritate şi l-a trimis pe acesta să-mi spună că sunt marea lui iubire şi că vrea să fie cu mine", a dezvăluit aceasta.

Monica Gabor a mărturisit că a speriat-o uşor declaraţia de iubire a lui Mr. Pink şi că i se părea incredibil ce i se întâmplă. "La început mi s-a părut foarte ciudat şi nu înţelegeam despre ce e vorba. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Am acceptat şi am ieşit împreună. Şi asta a fost. Prima dată când Mr. Pink a discutat despre căsătorie în viaţa lui, a fost cu mine", a spus aceasta.

Monica şi Mr. Pink, iubitul ei chinez sunt foarte fericiţi în America

Monica a refuzat să dezvăluie amănunte despre adevărată identitate a iubitului ei şi despre afacerile acestuia.

"Nu pot spune numele adevărat al lui Mr. Pink pentru că el este sub acoperire în Statele Unite. Este o persoană de bază în relaţia dintre Statele Unite ale Americii şi China. E foarte bun prieten cu preşedintele S.U.A., Barack Obama. S-au văzut de câteva ori, la Mr. Pink acasă. La un moment dat am fost cât pe aici să intermediez o întâlnire între preşedintele României şi cel al Statelor Unite şi asta se poate întâmpla oricând", a dezvăluit fosta doamnă Columbeanu.

Fosta doamnă Columbeanu a povestit că nu se grăbeşte să se mărite din nou şi că este de părere că prima dată, atunci când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, a făcut pasul prea devreme.

"Nu mă grăbesc nicăieri, nu cred că trebuie să ne căsătorim acum. Ne este foarte bine aşa şi nu vrem deloc să ne grăbim. Am greşit atunci când am făcut pasul atât de repede cu Irinel. Când el m-a cerut de soţie, eu am zis da, mai mult ca să demonstrez tuturor că nu sunt încă o iubită de-a lui", a recunoscut aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net