Monica Gabor, tristă la fastuoasa lansare a băuturii Mr. Pink: «Aş fi fost fericită dacă Irinuca ar fi fost lângă mine»

Ultima actualizare:

    Monica Gabor n-a mai dat  de două luni prin România,  deşi avea programat  concediul cu Irinuca
Monica Gabor n-a mai dat de două luni prin România, deşi avea programat concediul cu Irinuca

Monica Gabor, 24 de ani, a dat, în sfârşit, lovitura pe tărâm american şi şi-a văzut vi­­sul cu ochii. Fosta doamnă Columbeanu a strălucit, joi seara, la lansarea băuturii "Mr. Pink", pe care Moni o promovează de luni de zile.

Moni s-a întreţinut cu toate starurile americane de primă mână prezente la eveniment, precum cei trei copii ai lui Michael Jackson: Prince, Paris şi Blanket, mătuşa lor, LaToya Jackson, sau actriţa Lindsay Lohan.

Cu toate acestea, vedeta nu a fost pe deplin fericită. Gândul ei a fost în permanenţă în România, mai exact la fetiţa ei, Irinuca. Fosta doamnă Columbeanu a ţinut să le mulţumească fanilor din mediul virtual şi să-i anunţe că averea ei cea mai de preţ este copilul.

"Va multumesc din suflet tuturor pentru numeroasele mesaje de sustinere pe care mi le scrieti cu atata dragoste. Intr-adevar, petrecerea de lansare a bauturii Mr. Pink in USA a fost extraordinara, dar niciun loc si nicio persoana nu poate sa ma faca sa imi iau gandul de la fetita mea iubita, mi-e foarte dor de ea, abia astept sa o strang in brate si sa ii spun cat de mult o iubesc. As fi fost cu adevarat fericita daca ea ar fi fost alaturi de mine, gandul meu sta in permanenta la ea. Distanta dintre noi este doar fizica, pe zi ce trece o iubesc tot mai mult, ea este cea care ma deteremina sa merg mai departe si sa lupt. Va doresc si eu la randul meu multa dragoste si liniste", a scris Monica Gabor pe contul ei de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
animal 7451968 1280 jpg
869035maxim jpg
salata somon jpg
lapte jpg
Helen  Antenucci mecanic tren record guinness jpg
sam ward statuia libertatii instagram jpg
mountaineering 455338 1280 jpg
weekend distractie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net