Monica Iagăr şi Sorin Mărcuş, vacanţă romantică în Grecia

31 august 2012

Timp de o săptămână, cei doi s-au relaxat, s-au bălăcit, au făcut sport nautic şi... s-au cunoscut mai bine. Monica Iagăr şi Sorin Mărcuş au ales ca destinaţie insula Skiathos, o zonă liniştită şi cu privelişti deosebite.

„A fost o vacanţă de o săptămână. Nu ne-am dus pentru distracţie, ci pentru relaxare, soare, apă. Insula Skiathos este de vis. Am făcut sporturi nautice, tot ce s-a putut. M-am dat chiar şi cu parapanta. Monica n-a vrut, ea ce sport să mai facă, n-a făcut sport toată viaţa?", ne-a spus Sorin Mărcuş.

Afaceristul şi iubita lui, Monica Iagăr, urmează să se întoarcă azi în ţară. Deşi nu a fost căsătorită cu Cosmin, Monica are două fetiţe cu el, pe Maya (2 ani) şi Ayana (8 ani), care au rămas în custodia ei. De peste un an, fosta atletă se "luptă" cu tatăl fetelor pentru avere.

Un apartament şi o vilă în construcţie la Bragadiru sunt şi acum disputate de ambii foşti iubiţi. În februarie, instanţa a decis ca averea cuplului să se împartă în mod egal. Dar bătălia nu se termină aici, căci Cernat vrea mai mult de jumătate.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg