Monica: «Îi sunt recunoscătoare lui Iri pentru orice nenorocire mi-ar face» VIDEO

simeon stalpnicul png

După ce Irinel Columbeanu a fost prins în offside cu două blonde, Monica Columbeanu a venit joi la Acces Direct pentru a vorbi despre acest subiect şi pentru a da verdictul: va divorţa sau nu de soţul ei!

Nu rata:

Monica faţă-n faţă cu amantele lui Iri: «Situaţia nu este stânjenitoare pentru mine»

Două blonde, Florentina şi Anca, i-au făcut felul lui Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a fost filmat în propriul lui jacuzzi de la Izvorani, cu puţin timp ca Monica să se întoarcă din SUA, în timp ce se săruta pasional cu Florentina.

Invitată la Acces Direct, Monica Columbeanu, soţia lui Irinel, a povestit despre viaţa sa în America şi a comentat imaginile apărute în presă cu «Iri-Crocodilul».

"Mâine dimineaţă plec la Los Angeles, unde este fetiţa mea. Ea este raţiunea mea de a trăi. Nimic nu se compară cu America şi cred că nicio ţară nu se compară cu SUA. Irina are mult mai multe posibilităţi acolo decât aici. Vremea este perfectă acolo. În weekend, când suntem libere, mergem peste tot, inclusiv la Univesal Studios"

"Irina s-a acomodat. Cu cât te duci la o vârstă mai fragedă, cu atât te acomodezi mai repede. Irina va mai veni în România doar în vacanţă. Fetiţa mea merită tot ce e mai bun."

simeon stalpnicul png

"Învăţ 7 ore pe zi limba engleză de la cei mai buni profesori. Sunt foarte liniştită acolo, sunt complet diferită de ceea ce sunt aici. Acum sunt în perioada în care învăţ şi mă adaptez acolo. Deocamdată trăiesc cu banii câştigaţi în ţară. Dar ştiu că eu sunt norocoasă şi în curând o să încep să lucrez şi acolo. Mi-am găsit un manager care o să mă ajute să-mi găsesc de lucru. Am o viză mai specială, astfel că am putut să o aduc pe Irina aici.

Relaţia la distanţă cu Irinel este cam ciudată, dar tot ce fac fac pentru Irina. Când o să aibă 20 de ani o să îmi mulţumească. Săptămâna trecută m-am întors în ţară şi am deschis Fabrica de talente.", a povestit Monica.

Cât despre imaginile care au apărut în presa de scandal cu soţul său, Monica a reacţionat precum o doamnă. Nu i-a luat apărarea soţului, dar nici nu l-a acuzat de ceva.

"Sunt două fete care-şi doresc expunere. Noi ne-am mai confruntat de-a lungul căsniciei cu astfel de persoane. Nu pot decât să-i spun lui Iri să fie mai grijuliu.

Nu mă uit la aceste imagini că nu vreau să-mi pierd timpul. Prioritatea mea este fetiţa mea şi nu vreau să mă împiedic de aceste accesorii. Pentru mine familia mea este foarte importantă. Recunosc că nu m-am uitat pentru că nu vreau.

Iri, gol, către blondele din jacuzzi: "Aţi venit aici pentru p***ă!" - VIDEO

Blondele lui Iri fac dezvăluiri incendiare: "Îi dăm nota 5 pentru prestaţie"!

Când va divorţa Monica de Irinel?

Irinel mi-a scris un miliard de mesaje ca să-mi explice, dar nu mă interesează. Nici nu ştiu ce reacţie să am. Astfel de situaţii în România sunt la ordinea zilei. Eu mă gândesc la Irina şi la ce e mai bine pentru ea.

Când o să mai crească, o să-i explic Irinei că viaţa nu este roz. Irinel a încercat să discute cu mine, dar eu am fost ocupată. Eu am venit aici pentru nişte joburi, iar profesionalismul nu mă lasă să mă gândesc la altceva.

Sunt astfel de momente tensionate în orice căsnicie şi vom trece peste. Eu nu fac scandal şi aşa sunt eu stau şi reflectez. Eu îi sunt recunoscătoare lui Iri şi nu este treaba mea. Eu apreciez orice nenorocire mi-ar face. El m-a urcat pe un postament.

"Eu nu cerşesc dragostea şi atenţia nimănui. Nu mai am aşteptări de la nimeni pentru că risc să fiu dezamăgită. Nu cred că Iri plânge după mine, acum că am plecat în SUA. Nu mă aşteptam să ducă două femei în casă...Nu aş putea să spun că m-am gândit să mă despart de Irinel Nu vreau să folosesc cuvinte mari gen divorţ sau despărţire. Aceste lucruri ar trebui discutate cu partenerul tău.", a declarat Monica la Acces Direct.

Monica Columbeanu a vizionat pentru prima oară clipul cu soţul ei şi cu amantele sale în direct la Acces Direct. Ea a ascultat discuţiile pe care acesta le-a avut cu blondele.

Soţia lui Irinel a avut un comportament foarte civilizat şi a îndurat infidelitatea soţului cu multă deminitate. Totuşi, la insistenţele moderatoarei, ea a comentat imaginile.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub emma corrin png
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg