Monica şi-a «părăsit» fetiţa de două zile. E plecată la Timişoara

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De curând, Moni Columbeanu trecea de la agonie la extaz. Reuşise s-o scoată pe Irina din „temniţa” de la Izvorani după zile la rând de tentative eşuate şi împotriviri ale lui Irinel. Iată că a trecut un timp relativ scurt şi „Scoripia de la Izvorani” şi-a lăsat copilul în grija altcuiva. Interesele au purtat-o către Timişoara.

Cei de la Happy Hour au aflat că Monica se află la Timişoara de două zile. Acolo poartă negocieri cu designerul Aura Dumitru pentru un contract gras de reprezentare. Aura este cea care i-a făcut rochia de mireasă acum 5 ani de zile.

Doamna Columbeanu a lăsat-o pe Irina în grija Mădălinei Apostol, prietena ei din Pipera. Cea mică locuieşte acolo, de la începutul lunii, şi nu în apartamentul de pe Calea 13 Septembrie aşa cum se doreşte să se înţeleagă, conform prietenei lui Moni.

simeon stalpnicul png

Irina a fost mutată cu grădiniţa de la cea de Stat din zona „13 Septembrie” la un privată din Pipera, începând cu data de 2 mai. Aici taxa anuală este de 1250 de lei.

simeon stalpnicul png

foto - la această grădiniţă a fost mutată Irina (Happy Hour)

Prietena lui Moni a încercat să-şi acopere prietena cât de cât, mai ales în faţa reprezentanţilor de la Protecţia Copilului, spunând că mama Irinei se află la muncă pe timpul zilei, nicidecum că ar fi plecată din oraş. În plus, a precizat că Irina nu locuieşte la ea şi că este luată dimineaţa de la apartamentul din „13 Septembrie”, dusă de un şofer la grădiniţa din Pipera şi apoi adusă după program la vila ei.

simeon stalpnicul png

foto - Mădălina Apostol, prietena Monicăi

„Monica a venit la mine acasă în vizită, nu să locuiască aici. Irina este luată în siguranţă de la grădiniţă de un şofer de încredere care lucrează de 3 ani pentru mine”, a precizat prietena Monicăi.

S-a descoperit că Moni este angajată la un club bucureştean deţinut chiar de amica ei de mai sus. Ea munceşte de două luni aici pentru 5000 de lei noi. Este PR şi general manager la această locaţie. „Ea lucrează la birou. Meseria pe care o are ea nu necesită prezenţa în club. Este PR şi manager”, a spus apropiata Monicăi. Aceasta a mai spus că munca ei nu implică muncă de noapte.

Irinel, în căutarea fetiţei

Irinel Columbeanu şi-a văzut joi fetiţa, după ce a aflat la ce grădiniţă a mutat-o Monica. Miliardarul de la Izvorani s-a dus incognito, pentru a nu atrage atenţia şi a nu risca să fie oprit de angajaţii grădiniţei să-şi vadă fata.

El şi-a lăsat Bentley-ul la două străzi distanţă şi s-a urcat în SuperNova şoferului său. Aşa şi-a făcut apariţia Columbeanu la grădiniţa privată din Pipera. Nu a zăbovit prea mult înăuntru, apoi s-a urcat în Solenza şi s-a întors să-şi recupereze bolidul.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net