Monica: «Suntem într-un punct critic, dar nu divorţăm!»

simeon stalpnicul png

Imaginile în care Irinel se sărută pasional cu două fete în jacuzzi nu i-au picat deloc bine Monicăi. Lovită în orgoliu, vedeta se încăpăţânează să-şi ascundă furia şi resentimentele şi chiar i-a luat apărarea soţului ei. Chiar dacă Iri a călcat pe bec, Monica nu are nici cea mai mică intenţie să divorţeze.

Citeşte şi:

Monica faţă-n faţă cu amantele lui Iri: «Situaţia nu este stânjenitoare pentru mine» VIDEO

Monica: «Îi sunt recunoscătoare lui Iri pentru orice nenorocire mi-ar face» VIDEO

Scurta vizită în România, după două luni de absenţă, i-a rezervat o surpriză de toată jena Monicăi Columbeanu. Zvonurile că miliardarul obişnuieşte să împartă dormitorul şi cu alte femei au fost confirmate, iar Moni s-a trezit cu dovezile pe masă.

Episodul în care soţul ei se sărută pasional cu două femei în jacuzzi i-a lăsat un gust amar vedetei, care le-a criticat dur pe cele două „rivale": „Iri să fie mai grijuliu data viitoare. Ele urmăresc expunere. Nu mă uit la aceste imagini, că nu am de ce. Am lucruri mult mai importante, cum ar fi să mă împiedic de toate aceste accesorii care apar tot timpul? Mi se pare degradant ca două femei să vină să povestească cum s-a folosit un bărbat de ele", a declarat Moni, ieri, la „Acces direct" (Antena 1).

simeon stalpnicul png

Deşi incidentul nu i-a picat deloc bine, vedetei nici prin gând nu-i trece să înainteze actele de divorţ. Mai mult, i-a acordat circumstanţe atenuante lui Irinel. Miliardarul a încercat în zadar să-i ofere explicaţii soţiei sale, căci vedeta preferă să lase timpul să rezolve această problemă cu care se confruntă acum: „Căsnicia înseamnă mult mai mult, iar fetiţa mea merită o familie. Nu i-am cerut nici o explicaţie lui Iri, el mi-a scris un miliard de sms-uri cu explicaţii, dar am fost ocupată şi nu i-am acordat atenţie. Suntem într-un moment critic, dar sunt convinsă că vom trece peste asta. Îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine şi nu ar trebui să mă răzbun. Accept orice nenorocire mi-ar face", a mai spus vedeta, resemnată de toată această situaţie. Moni va trece uşor peste acest scandal, căci azi dimineaţă, la ora şapte, a decolat spre Los Angeles, acolo unde locuieşte cu mama şi cu fiica ei.

Irinel cu două femei este o făcătură!" - VIDEO

Irinel Columbeanu îşi înşală soţia! Face orgii cu blonde!

Ion Columbeanu: "La Irinel veneau grupuri de fete"

Moni l-a înşelat de trei ori în patru ani de căsnicie

Monica şi Iri s-au căsătorit cu mare fast în iulie 2006, dar căsnicia lor a fost pusă, de ambele părţi, la grea încercare. Nici Monica nu a fost uşă de biserică în toată această perioadă, înşelându-l pe Iri cu fostul ei impresar italian, Antonello de Genaro, dar şi cu Richard, un chipeş avocat englez.

Şi cu Voicu Pânzar, fostul ei şofer, a avut o idilă, aceasta demascând-o pe Moni în vară, când a dat publicităţii sms-urile lor siropoase. Ca să nu rămână dator, Iri s-a răzbunat pe soţia infidelă cu două femei, ca lovitura sub centură să fie mult mai dureroasă.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg