Moş Crăciun a venit pe motor la orfani

simeon stalpnicul png

Moş Crăciun a sosit deja la Bucureşti şi Arad, dar nu oricum. A lăsat sania şi renii şi a „încălecat" pe motor. Zeci de motociclişti bucureşteni şi arădeni le-au dus daruri copiilor din centrele de plasament sau adăposturi.

Bucureşti. Îmbrăcaţi în Moşi Crăciun şi Crăciuniţe, cu tolbele doldora de cadouri, 40 de motociclişti bucureşteni au împărţit jucării, hăinuţe, dulciuri, dar şi bani.

Încolonaţi, în şir indian, motocicliştii au colindat „Casa Roxana", din cartierul bucureştean Dămăroaia, adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii din cartierul Ferentari şi casa de copii Mia's Children, din localitatea Roşu, judeţul Ilfov.

Copiii le-au cântat colinde oaspeţilor, au spus poezii şi s-au distrat de minune probând căştile moto şi aşezându-se în şeile motocicletelor.

Fascinaţi de motocicletele Moşului, copiii au ţinut să se pozeze călare pe motoare

simeon stalpnicul png

Arad. Peste 50 de motociclişti s-au îmbrăcat în straiele lui Moş Crăciun şi au pornit cu saci încărcaţi de cadouri pe la nevoiaşii din Arad.

Pachete cu dulciuri şi cu fructe au fost împărţit deopotrivă copiilor şi bătrânilor din mai multe centre din oraş. Micuţii au fost fascinaţi de motoarele moşilor astfel încât minute în şir aceştia şi-au făcut poze cu "săniile" pe două roţi.

mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg