Motivul pentru care Monica era numit─â ┬źScorpia de la Izvorani┬╗

CLIIMA20100604 0134 1 jpeg
Monica Columbeanu

În timpul celor cinci ani de căsnicie cu Irinel Columeanu, Monica Gabor s-a ales cu renumele de "Scorpia de la Izvorani".

De┼či ├«n jurul acestei porecle a planat mereu un oarecare mister, Irinel Columbeanu a dezv─âluit ast─âzi unul dintre motivele pentru care fosta lui so┼úie era numit─â a┼ča.

┬źNu pot s─â o vorbesc de r─âu, e mama fiicei mele. Acest nume i-a venit probabil de la angaja┼úi ┼či apoi de la pres─â", a spus Iri ├«n emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

├Äntrebat dac─â angaja┼úii i se pl├óngeau de comportamentul Monic─âi fa┼ú─â de ei, Irinel a r─âspuns ferm. ┬źCum s─â nu sesizez, c├ónd veneau oamenii s─âracii la mine ┼či se pl├óngeau ┼či voiau s─â plece. Le spuneam c─â le mai dau 100 la salariu. ├Ämi spuneau: "Pute┼úi s─â ├«mi da┼úi ┼či 10.000 de euro pe lun─â. Nu mai putea s─â st─âm"┬╗a m─ârturisit milionarul de la Izvorani.

Unul dintre motivele pentru care Moni era nemul┼úumit─â de angaja┼úii ei era legat de faptul c─â ace┼čtia nu ├«i aduceau o pereche de papuci de cas─â atunci c├ónd ea ie┼čea din ma┼čin─â. Pentru c─â umbla mereu cu tocuri foarte ├«nalte, fosta doamn─â Columbeanu suferea de dureri de picioare, iar angaja┼úii de la Izvorani erau nevoi┼úi s─â ├«i fac─â mereu pe plac. ├Än caz contrar, ea le sc─âdea din salariu 10%.

┬źTrebuia s─â vin─â cu ni┼čte papucei ┼či dac─â nu venea (n.r angajatul), ea ie┼čea din Rolls Royce, tr├óntea u┼ča ┼či doar ├«ntorcea capul peste um─âr ┼či spunea "10 la suta". Ce puteam s─â ii spun? Nu te mai b─âga, esti nebun─â?┬╗, a spus Irinel, referindu-se la penalizarile pe care Moni le aplica angaja┼úilor de la Izvorani.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg