Motivul pentru care Monica era numit─â ┬źScorpia de la Izvorani┬╗

CLIIMA20100604 0134 1 jpeg
Monica Columbeanu

În timpul celor cinci ani de căsnicie cu Irinel Columeanu, Monica Gabor s-a ales cu renumele de "Scorpia de la Izvorani".

De┼či ├«n jurul acestei porecle a planat mereu un oarecare mister, Irinel Columbeanu a dezv─âluit ast─âzi unul dintre motivele pentru care fosta lui so┼úie era numit─â a┼ča.

┬źNu pot s─â o vorbesc de r─âu, e mama fiicei mele. Acest nume i-a venit probabil de la angaja┼úi ┼či apoi de la pres─â", a spus Iri ├«n emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

├Äntrebat dac─â angaja┼úii i se pl├óngeau de comportamentul Monic─âi fa┼ú─â de ei, Irinel a r─âspuns ferm. ┬źCum s─â nu sesizez, c├ónd veneau oamenii s─âracii la mine ┼či se pl├óngeau ┼či voiau s─â plece. Le spuneam c─â le mai dau 100 la salariu. ├Ämi spuneau: "Pute┼úi s─â ├«mi da┼úi ┼či 10.000 de euro pe lun─â. Nu mai putea s─â st─âm"┬╗a m─ârturisit milionarul de la Izvorani.

Unul dintre motivele pentru care Moni era nemul┼úumit─â de angaja┼úii ei era legat de faptul c─â ace┼čtia nu ├«i aduceau o pereche de papuci de cas─â atunci c├ónd ea ie┼čea din ma┼čin─â. Pentru c─â umbla mereu cu tocuri foarte ├«nalte, fosta doamn─â Columbeanu suferea de dureri de picioare, iar angaja┼úii de la Izvorani erau nevoi┼úi s─â ├«i fac─â mereu pe plac. ├Än caz contrar, ea le sc─âdea din salariu 10%.

┬źTrebuia s─â vin─â cu ni┼čte papucei ┼či dac─â nu venea (n.r angajatul), ea ie┼čea din Rolls Royce, tr├óntea u┼ča ┼či doar ├«ntorcea capul peste um─âr ┼či spunea "10 la suta". Ce puteam s─â ii spun? Nu te mai b─âga, esti nebun─â?┬╗, a spus Irinel, referindu-se la penalizarile pe care Moni le aplica angaja┼úilor de la Izvorani.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia