Mourinho: ”Benitez putea să mă sune să îmi mulțumească”

Portughezul nu s-a abținut să-l "înțepe" pe Rafa Benitez, după ce Inter a câștigat CupaMondială a cluburilor, reluând declarațiile sale de la începutul acestui sezon.

"Sunt foarte fericit și mândru pentru succesul celor de la Inter Milano în Cupa Mondială. A fost o mare plăcere să îi antrenez, așa cum simt acum și pentru Real Madrid. Credeam că Rafa Benitez mă va suna să-mi mulțumească pentru că practic am câștigat și acest titlu pentru el, dar... asta e. Oricum fanii Interului vă vor spune cam ce simt ei despre asta", a declarat Mourinho.

Tehnicianul Realului din Madrid consideră că 2010 a fost cel mai bun an al carierei sale, și și-a acordat nota 11 pentru rezultatele obținute.

"A fost cel mai bun an al carierei. Mi-aș da nota 11 din 10. Am câștigat orice competiție la care am participat și în prezent nu ne-am pierdut șansele la victorie în niciuna dintre competițiile în care suntem implicați. Campionatul este deschis, suntem calificați în șaisprezecimile de finală atât în Copa del Rey cât și în Champions League, am fost cea mai bună echipă din grupele CL. Acest este perfect pentru noi", a mai spus The Special One.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
placa Stand Up Paddle Foto: Pixabay
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
image
image
image
image
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg