Mourinho îi vrea la Real pe Adebayor, Tevez sau Hernandez

Conform cotidianului "Daily Mail", portughezul îi are în vizor pe pe atacanţii lui Manchester City Emmanuel Adebayor şi Carlos Tevez şi pe "vârful" lui Manchester United, Chicharito Hernandez.

Togolezul Emmanuel Adebayor nu a confirmat la City, iar Mourinho ar dori să-l ia sub formă de împrumut, până la vară, cu opţiune de cumpărare.

Argenitinianul Carlos Tevez nu se află deloc în relaţii bune cu antrneoru Roberto Mancini şi ar dori să plece de la echipa engleză. "Apaşul" este cel mai scump fotbalist de pe lista lui Mourinho, fiind evaluat la 34 milioane de euro.

În ceea cel priveşte pe mexicanul Hernandez, el este cel mai greu de adus, pentru că este puţin probabil ca Alx Ferguson să accepte să se despartă de un jucător pe care la transferat în vară şi care s-a integrat foarte bine în echipă.

Mourinho are neapărat nevoie de un atacant, deoarece titularul postului, argentinianul Gonzalo Higuain ar putea să stea pe tuşă două luni, din cauza unei accidentări la spate. În plus, antrenorul nu este mulţumit de francezul Benzema, care nu s-a adaptat la Real deşi a venit de un an şi jumătate.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png