Mureşan: «Am scăpat ieftin»

Ultima actualizare:

Câştigători în Supercupă, fotbaliştii lui Andrea Mandorlini au început sezonul cu un egal cu Universitatea, la Severin. „Căldura a fost de vină", au spus jucătorii lui CFR, „storşi" de energie la finalul celor 90 de minute.

„Cred că au fost peste 40 de grade la ora meciului. Nu este normal să programezi jocuri la asemenea ore. Eu chiar vreau să propun ca toate echipele să aibe nocturnă, să fie condiţie de licenţiere, iar vara partidele să se dispute seara, când e mai răcoare", a explicat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Acesta susţine că punctul scos cu Ştiinţa nu poate fi considerat un semieşec: "Sunt mulţumit de rezultat. Jucătorii au fost foarte obosiţi după meciul din Supercupă, când s-a ajuns până la prelungiri şi lovituri de departajare. I-a fost greu lui Mandorlini să remonteze echipa şi fizic şi psihic. Meciul acela cu Urziceni i-a epuizat pe băieţi. De asta sunt fericit că am luat un punct, e doar prima etapă şi nu se poate spune că am făcut un pas greşit în lupta pentru titlu. Cu Ţicleanu pe bancă, Craiova va pune probleme tuturor echipelor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cardiolog jpg
drugtest  jpg
MAE
lider hamas ucis jpg
330861919 617842936849189 5107983762944598548 n jpg
furnici jpg
Red Bull Flugtag insula Lacul Morii png
Vila Șipot, parte a Domeniului Regal Peleș, reintră în circuitul turistic al României
image
actualitate.net
image
actualitate.net