Mutu a rupt-o de tot cu Fiorentina!

simeon stalpnicul png

Gestul lui Mutu le-a pus capac şefilor săi, care vor să scape de el cât mai repede. În plus, “Briliantul” şi-a stricat relaţia şi cu singurul om care l-a sprijinit în cele nouă luni de suspendare, Sinişa Mihajlovici.

Anul 2010 a început, s-a desfăşurat şi se va termina prost pentru Adrian Mutu.

Ultima ispravă a decarului român de la Fiorentina a răcit de tot relaţiile acestuia cu conducerea grupării „viola", publicaţiile de casă ale echipei de pe „Artemio Franchi" notând că preşedintele Andrea Della Vale este foc şi pară pe român.

Motivul? Ei bine, Mutu a trecut mai mult din curtoazie pe la petrecerea de Crăciun organizată de clubul toscan, joia trecută în clubul „Otel", socializând foarte puţin şi fiind însoţit de câţiva prieteni din România.

Doar ce fusese anunţat că nu-i va fi prelungită înţelegerea scadentă în 2012! Mai mult, starea sa de spirit a fost caracterizată de „La Nazione" drept „complet lipsită de entuziasm".

În plus, a doua zi, acesta nu s-a prezentat la antrenamente, dar le-a trimis colegilor săi de echipă un mesaj în care îi informa cât de frumoasă este vremea în Santo Domingo.

Asta în condiţia în care Mutu era „blocat" de zăpadă în Florenţa şi nu putea zbura spre Republica Dominicană!

Conform La Nazione, cel mai afectat de incident a fost Sinişa Mihajlovici.

Antrenorul sârb a fost dezamăgit şi s-a simţit trădat de atitudinea lui Mutu, un jucător pe care l-a apărat cu fiecare ocazie în cele nouă luni de suspendare.

Mai rău e că nici începutul lui 2011 nu se anunţă pentru atacantul român a fi unul mai bun.

Gestul său de sfidare i-a enervat la culme pe oficialii „viola", în frunte cu Della Vale, aceştia fiind mai hotărâţi ca niciodată să termine ralaţia cu el.

Cel mai probabil, din ianuarie, pe o sumă ce nu va depăşi 5 milioane de euro. Destinaţia?

Măcar din acest punct de vedere, Mutu nu duce lipsă de oferte.

Napoli din Italia, Queens Park Rangers din liga a doua engleză şi, cel mai nou, „Galata" lui Hagi şi-au arătat interesul pentru „Briliant".

N-a învăţat nimic din «episodul Belgrad»!

După „dezastrul" naţionalei de la Belgrad, 0-5 cu Serbia în octombrie 2009, Adrian Mutu a plecat fără a spune cuiva la Novi Sad, unde era invitat la o petrecere organizată de patronul Vojvodinei, un interlop local.

simeon stalpnicul png

A revenit a doua zi în cantonament în jurul orei 5 dimineaţa, şi-a făcut bagajele şi a plecat spre Florenţa.

Atitudinea sa l-a dezamăgit profund pe selecţionerul Răzvan Lucescu, care de atunci nu l-a mai chemat la naţională.

Păţaniile «Briliantului»

În 2004 a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidpoing efectuat la Chelsea, fiind suspendat şapte luni şi „amendat" de englezi cu nu mai puţin de 17 milioane de euro.

În 2006 a fost acuzat de un chelner din Constanţa că l-a agresat fizic în timp ce lua masa cu colegii de la naţională. Incidentul a fost infirmat de Mutu.

La sfârşitul lui 2009, bate un cetăţean libanez într-un local de lux din Florenţa aproape de zorii zilei. În acel moment se afla în refacere după o accidentare la meniscul genunchiului drept.

2010 a fost poate cel mai încărcat an din viaţa lui Mutu. A fost suspendat nouă luni pentru dopaj cu sibutramină, a ţinut capetele de afiş după mai multe nopţi de pomină la Florenţa iar numele lui a fost menţionat într-un scandal sexual uriaş de pe vremea când juca la Chelsea, în care a mai fost implicat şi John Terry.

Cireaşa de pe tort: a bătut un chelner albanez, din nou la o oră târzie în noapte.

Renzo Ulivieri: «Mutu aparţine trecutului»

Preşedintele Asociaţiei Antrenorilor din Italia este şi el de părere că lui Mutu i-ar prinde bine o schimbare de decor, după ultimele evenimente.

simeon stalpnicul png

„Între Mutu şi preşedintele Della Valle există o relaţie tulbure de multă vreme şi doar pentru că s-a opus Prandelli el nu a fost transferat la Roma în vară. Mutu aparţine deja trecutului Fiorentinei, ar trebui să plece la o echipă unde să fie în centrul atenţiei", a spus Renzo Ulivieri în Corriere Fiorentino.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea