«Mutu e bărbat, Zicu e femeie»

Ultima actualizare:

"Briliantul" a susţinut, joi, primul antrenament cu Fiorentina.

"Se antrenează cu o plăcere de invidiat, de parcă ar fi achitat toată datoria către Chelsea", scrie presa din pensinsulă. Joi seara, la baza de antrenament de la Cortina d'Ampezzo, Mutu l-a provocat pe Mihajlovic la un concurs de lovituri libere.

"A glumit de la începutul antrenamentului cu Mihajlovic, cel care l-a scuipat în 2003, la un Lazio-Chelsea, pe când îl avea ca adversar, iar apoi s-a întrecut cu acesta la o serie de lovituri libere. Este numai un zâmbet, un om destul de calm şi fericit. Este păcat să nu-l vedem pe acest jucător în meciuri oficiale o bună perioadă de timp. El ne demonstrează că nu este terminat", notează firenzeviola.it.

"Îmi pare rău pentru problemele lui. Dacă va rămâne la noi, cu siguranţă ne va fi util după perioada de suspendare", a spus şi antrenorul Mihajlovic.

Impresarul Victor Becali îi aduce şi el laude lui Mutu şi îl taxează pe Zicu: "Mutu nu este femeie. E bărbat şi îşi înfruntă toate probleme sale singur. S-a întors la Fiorentina şi dă totul la antrenamente ca să revină în forţă după perioada de suspendare. Ce să facă? Să stea în casă şi să plângă ca Zicu, care nu se duce la antrenamentele lui Dinamo. Păi dacă este femeie să stea acasă. Dacă o să joace, atunci vor veni ofertele pentru el".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net