N-ai fi crezut în ce film vrea să joace fizicianul Stephen Howking

Ultima actualizare:

    Stephen Hawking e considerat unul dintre cei mai inteligenţi oameni de pe planetăFoto Click!
Stephen Hawking e considerat unul dintre cei mai inteligenţi oameni de pe planetăFoto Click!

Astrofizicianul Stephen Hawking (72 de ani) a dezvăluit recent care e noua sa ambiţie în carieră, aceasta neavând nicio legătură cu ştiinţa: vrea să joace în filme.

Stephen Hawking a dezvăluit că vrea să joace în filme. Rolul pe care l-ar dori este cel al unui răufăcător, în seria ”James Bond”, infomează Huffington Post. ”Rolul ideal pentru mine ar fi un personaj negativ într-un film cu James Bond. Cred că scaunul cu rotile şi vocea computerizată s-ar potrivi cu rolul”, a declarat Hawking pentru revista Wired, potrivit Mediafax.

Totul despre Stephen Hawking

Stephen Hawking, care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile şi comunică prin intermediul unui computer şi a unui sintetizator vocal, a fost diagnosticat cu o maladie neuronală degenerativă (scleroză laterală amiotrofică) la vârsta de 21 de ani. Medicii i-au spus în acel moment că mai avea de trăit cel mult doi sau trei ani. Ajuns în prezent la vârsta de 72 de ani, Stephen Hawking e unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din lume, fiind cunoscut pentru lucrările sale şi pentru cartea "Scurtă istorie a timpului", devenită un bestseller internaţional. Stephen Hawking a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic în 1982 şi e membru al Academiei de Ştiinţe Americane.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net