Nadine susţine protestul împotriva maidanezilor. «Copiii nu sunt HRANĂ pentru câini»


    Nadine
Nadine

Nadine a fost foarte afectată de drama băieţelului sfâşiat de un maidanez zilele trecute şi e hotărâtă să nu lase lucrurile aşa.

Vedeta a anunţat pe o reţea de socializare că aprobara pentru protest a fost obţinută.

"AVEM APROBAREA PRIMARIEI SA PROTESTAM !Duminica, 08.09.2013, intre orele 11-14, va fi momentul nostru, sa ne adunam si sa ne manifestam nemultumirea fata de miile de caini fara stapani de pe strazile oraselor noastre.Parinti, bunici, matusi, frati, vecini, veniti cat mai multi in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor.Aceasta manifestare publica se va tine langa un parc plin de parinti si copii, este IMPORTANT sa ne manifestam pasnic si civilizat. Va rog sa nu veniti cu obiecte contondente sau daca ati consumat alcool.Nu va fi incurajata cruzimea fata de animale, ci cerem aplicarea legilor europene carora Romania li se supune. Aceste legi tin cont de drepturile omului si totodata drepturile animalelor in egala masura.Veniti cu pancarte care sa exprime opinia voastra, mesajul vostru intr-un mod onest, decent si civilizat.Acest PROTEST va fi organizat saptamanal pana cand fiecare din noi se va simti in siguranta, in cartierul sau pe strada sa.Revin !", a scris Nadine pe Facebook.

Puya a răbufnit după cazul copilului ucis de maidanezi! Uite ce spune!

Mărturie terifiantă, despre copilul ucis: «Ionuţ nu mai are o mână, iar capul e luat tot»

Femeia care trebuia să aibă grijă de câinele ucigaş: «S-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. Eu am conştiinţa curată»

Nadine a ţinut să explice că deşi iubeşte animalele nu poate să nu se revolte atunci când este vorba de viaţa unui copil.

"Oameni buni, pentru mine s-a umplut paharul! Iubesc câinii, îi ador, dar în lumea în care vreau să trăiesc, copiii nu sunt hrană pentru câini. După o noapte nedormită de furie şi indignare, m-am dus la Primăria Capitalei şi am depus o cerere pentru a face sâmbătă un protest. Acest protest nu încurajează tortura şi violenţa faţă de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul lor. Părinţii copilului trebuie să ştie că ne doare, ne afectează şi ne marchează atât de mult încât vrem să schimbăm ceva", spune aceasta.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg