Napoli: "N-avem voie să pierdem la Mediaş!"

"Avem o partidă dificilă cu Gaz Metan, o echipă bine aşezată în teren, care joacă foarte bine pe teren propriu. Noi avem nevoie de continuitate în rezultate favorabile şi de aceea mergem să luăm puncte la Mediaş. Ne-a lipsit curajul în multe partide în deplasare, dar experienţa căpătată în acest tur de campionat ne-ar putea ajuta în jocul cu Gaz Metan. Rezultatul este foarte important, pentru că un succes sau chiar un punct câştigat ne-ar asigura o clasare mai bună la final de sezon" a spus Napoli.

Italianul a ţinut să facă ultimele precizări legate de portarul Cristian Munteanu, al cărui contract a fost reziliat după meciul cu Dinamo. "Decizia de a nu-l titulariza în jocul cu Dinamo mi-a aparţinut şi a fost una pur tactică. El nu a avut respect faţă de colegii lui şi a încercat să destabilizeze atmosfera de la echipă, după ce a aflat că va apăra Miron", a mai afirmat Napoli.

Tehnicianul a vorbit şi despre vehiculata imixtiune a conducerii clubului în deciziile sale, cu referire la zvonurile conform cărora l-ar fi scor pe Păun la pauza meciului cu Dinamo la solicitarea oficialilor: "Jucătorul nu a fost într-o zi foarte bună în jocul cu Dinamo. L-am scos la încălzire pe Gafiţa încă din minutul 20, văzând că Păun nu este într-o formă corespunzătoare. Dorinţa mea este să ţin jucătorii cât mai mult în teren pe parcursul jocului. Vreau să se ştie clar un lucru. Deciziile tehnico-tactice la echipă le iau doar eu. Nu imi poate sugera nimeni nimic legat de aceste probleme. Iar dacă cineva ar îndrăzni să o facă, eu aş proceda exact invers", a menţionat Napoli.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg