Natalia Intotero, accident pe valea Oltului cu mașina SPP. Care este starea ministrului

Ultima actualizare:

Ministrul Familiei, Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Intotero se afla pe bancheta din spate în momentul în care autoturismul, care aparține SPP, s-a răsturnat. Ministrul a fost preluată de un echipaj de Ambulanță și transportată la spital.

Natalia Intotero, rănită într-un accident rutier cu mașina SPP

Sursa: Aly Marya/Facebook
Sursa: Aly Marya/Facebook

Conform unor surse din Poliție, mașina în care se afla Intotero a fost lovită violent de un alt autoturism, apoi s-a răsturnat. Autoturismul în care se afla Intotero aparține SPP.

Accidentul a avut loc marți după-amiază, pe DN 7, în localitatea Racovița din județul Vâlcea.

„Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit că o femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanță pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Poliția Vâlcea, printr-un comunicat de presă.

Mașina în care era Intotero, condusă de o șoferiță de 41 de ani

Mai multe echipaje de poliție și Ambulanțe au sdosit la fața locului. Ministrul Natalia Intotero a fost transportată de urgență la spital.

Sursa: Aly Marya/Facebook
Sursa: Aly Marya/Facebook

În momentul accidentului, se afla pasager pe bancheta din spate a autoturismului. Potrivit polițiștilor de la fața locului, mașina era condusă de o femeie în vârstă de 41 de ani.

Natalia Intotero a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea. Aceasta este conştientă şi nu a suferit, la prima vedere, leziuni care să îi pună viața în pericol, mai spun sursele citate de News.ro.

Autoturismul în care se afla ministrul Familiei aparține Serviciului de Pază și Protecție (SPP).

„Pentru a fi evaluată starea de sănătate a persoanei aflate pe bancheta din spate (n.r.- ministrul Natalia Intotero), s-a decis, conform procendurilior SPP, verificarea acesteia într-o unitate medicală. Toate persoanele aflate în autoturism purtau centură de siguranţă, iar maşina circula regulamentar”, a mai precizat SPP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
livada de smochini buzau jpg
hipopotam jpg
1 corbii de piatra jpg jpeg
carte pixabay jpg
FotoJet (3) jpg
iasi 4023664 1280 jpg
front dubai 2 jpg
FotoJet (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net